Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

„Za udoban i lagan hod“

Obuća Mephisto
Foto: PR FOTO
1/10
PR
Autor
PR članak
31.03.2016.
u 15:30

Francuski proizvođač obuće Mephisto sa svojim poznatim sloganom Za udoban i lagan hod svjetski je poznat po spoju udobnosti i modernog dizajna. Obuća Mephisto daje odgovor na svjetske trendove komfora, zdravlja i uživanja u svakom koraku.

U cipelama Mephisto osjećat ćete se odmorno i nakon dugotrajnog stajanja ili hodanja, jer osiguravaju zdravo i lagano hodanje. Sa 50 godišnjom obiteljskom proizvođačkom tradicijom i sa Francuskim porijeklom proizvodnje Mephisto koristi prirodne materijale poput đona od kaučuka i najkvalitetniju prirodnu teleću kožu, a džon svake cipele izrađen je od prirodnih materijala kao što je kaučuk ili lateks. Cipele Mephisto su neusporedivo udobne i izvrsnog kroja te su tražene u cijelome svijetu zbog svoje jedinstvene kvalitete za izradu svake cipele potrebno je 160 do 220 koraka u kojem sudjeluje ljudska ruka. Sve cipele proizvedene su u punim veličinama ili poluveličinama

Tajna tehnologije SOFT-AIR

Foto: PR FOTO

Vrlo je važan i njihov zdravstveni aspekt, s obzirom na dobrobiti koje pružaju našem tijelu tijekom hodanja. Soft-Air tehnologija i amortizator udarca koji je ugrađen u svaku Mephisto cipelu štiti Vaše noge, zglobove i kralješke. Za prirodnu higijenu i zdravo okruženje za stopalo. Svakim korakom iz cipele se izvlače toplina i vlaga kako bi u unutrašnjosti mogao cirkulirati svjež zrak. Rezultat: pravilna higijena i ugodan osjećaj svježine za stopala dok Tabanica je pravilno prilagođena anatomiji stopala. Najčešće se može izvaditi, što ju čini lakom za održavanje. Optimalna higijena stopala postignuta na taj način osigurava i trajnost cipele. Ova anatomska tabanica savršeno podržava prirodni oblik stopala i pomaže izvrsnom postizanju ravnoteže

ZAŠTO JE MEPHISTO OBUĆA POSEBNA

  • Najbolje prirodne kože i prirodne boje, a džon svake cipele izrađen je od prirodnih materijala kao što je kaučuk ili lateks.
  • Za izradu svake cipele potrebno je 160 do 220 koraka u kojem sudjeluje ljudska ruka.
  • Soft-Air tehnologija i amortizator udarca koji je ugrađen u svaku Mephisto cipelu štiti Vaše noge, zglobove i kralješke.
  • 50 godišnja obiteljska proizvođačka tradicija sa Francuskim porijeklom proizvodnje.
  • Sve cipele proizvedene su u punim veličinama ili poluveličnama te večina obuće sadrži zamjenjive uloške

Mephisto svoju novu kolekciju obuće proljeće-ljeto poznatima po svojoj tehnologiji SOFT-AIR te poziva svoje vjerne kupce da posjete novootvorenu trgovinu u Rijeci, Korzo 11. Trgovina u Rijeci je treća Mephisto trgovina u Hrvatkosj nakon trgovina u Zagrebu i Splitu.

Trgovine Mephisto:

MEPHISTO-SHOP Zagreb, Masarykova 11
MEPHISTO-SHOP Split,Dobrić 3, kod Voćnog trga
MEPHISTO-SHOP Rijeka, Korzo 11
WEB SHOP: www.shoes.hr

Foto: PR FOTO

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?