Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži pomoć psihijatra

'Volim svog dečka, ali ne mogu prestati muškarcima slati gole fotografije'

Shutterstock
12.08.2020.
u 19:48

Stalno se dopisuje s drugim ljudima i često im šalje provokativne fotografije.

Jedna 23-godišnja djevojka odlučila je potražiti pomoć psihoterapeutkinje Deidre nakon što je shvatila da ne može kontrolirati flert s drugim muškarcima iako ima partnera. "Seks nam je odličan, nemamo nikakvih problema, ali ja imam traume od prije. Bila sam tri godine u vezi sa ženom koja je bila nasilna, pa sam počela tražiti utjehu u drugim ljudima putem interneta."

Osim što je bila nasilna, djevojka ju je i prevarila. "Shvatila sam koliko je ta veza loša i odlučila sam prekinuti. Iako mi je život postao bolji, flert sa strancima na internetu nisam ostavila iza sebe, a sadašnji dečko zna sve o tome - ne smatra to prevarom. Iako se on pomirio s time, ja nisam. Osjetim nalet adrenalina dok se dopisujem s drugima, pa nerijetko šaljem provokativne fotografije."

Probala je jednostavno obrisati sve profile preko kojih se dopisuje, ali uvijek bi ih ponovno napravila. "Zbližim se s nekim, ne kažem da sam u vezi, a kada postane ozbiljnije, samo nestanem."

Pogledajte novu epizodu podcasta Večernjeg:

Ne zna kako da prestane to raditi, osjeća ovisnost.

"Sve što radiš, radiš zbog lošeg iskustva u prošloj vezi i ovo je na neki način tvoj bijeg od stvarnosti. Razmisli dobro o svemu. Kakvo ti je bilo odrastanje, kakvi su odnosi bili u tvom domu, zašto si trpjela nasilje? To ti može dati puno odgovora o ovim seksualnim uzbuđenjima koje sada imaš, jer iako te dečko čini sretnom, ne prestaješ to raditi. Također, povrjeđuješ ljude s kojima se dopisuješ kad ih počneš ignorirati. Razmisli o savjetovanju kod stručne osobe."

Ključne riječi

Komentara 3

VH
volim.hrvatsku65
21:43 12.08.2020.

Tinaaaa javi se ....

DI
Diesel
20:06 12.08.2020.

Prava koka, sve bi dao za nju. U nekim pravednijim vremenima ovakve su spaljivali.

DU
Deleted user
19:52 12.08.2020.

Plavusho odmah sam te prepoznao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije