Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet bujna

Viktorija Rađa otišla pod nož i postala vlasnica većih grudi

Dino Rađa
Nino Strmotić
27.10.2009.
u 21:17

Viktorija Rađa (31), supruga bivšega proslavljenog košarkaša Dine Rađe (42) i prva pratilja Miss Hrvatske 1995. godine, odlučila je plastičnom kirurgijom vratiti stari sjaj.

Viktorija Rađa (31), supruga bivšeg košarkaša Dine Rađe (42) i prva pratilja Miss Hrvatske 1995. godine, odlučila je plastičnom kirurgijom vratiti stari sjaj. Viktorija je prije nekoliko tjedana operacijom povećala grudi pa sad svoj novi izgled ponosno "pokazuje" po Splitu.

Lijepa Splićanka majka je dvojice sinova, Nike (2) i Roka (7), a dva porođaja učinili su svoje pa njezine nekad raskošne obline nisu imale više isti tonus.

Svojim prijateljima otkrila je da je poželjela opet imati grudi kakve je imala 90-ih godina dok je bila manekenka, pa je posjetila ordinaciju doktora Siniše Glumičića, prijatelja njezine obitelji koji je proljetos njezinu suprugu operirao nos.

Pa iako je, dok se Dino oporavljao od operacije, Viktorija hrabro izjavljivala da još nije bila ni na jednoj, ali da nema ništa protiv plastičnih operacija te da čak pomišlja da se i sama podvrgne nekom zahvatu, sad kada je to i napravila, za medije je samo izjavila:

-Ma kakve grudi! Ne želim o tome govoriti.

No istina se ne da skriti, a fotografije će uskoro to i potkrijepiti. Još ljetos Viktorija se na svojoj jahti bez kompleksa sunčala u toplessu premda nije imala baš što pokazati. Ali zato iduće ljeto Viki zasigurno čeka s nestrpljenjem jer će tada imati itekako što pokazati. Vjerujemo da njezinoj, ali i sreći paparazza, neće biti kraja.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:51 28.10.2009.

povecala grudi ? s koliko na koliko ?

DO
doktorica
08:03 28.10.2009.

Šteta da joj nije povećao broj sivih stanica

KO
kobra
22:29 27.10.2009.

Bolje bi bilo da je Dino glavu odveo kod Glumičića...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije