Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi beckhamica

Victoria skinula gotovo svu odjeću samo šest mjeseci nakon poroda

victoria (1)
Foto: iD Magazine
1/3
03.02.2012.
u 17:43

Što sam starija, to mi je ugodnije u vlastitoj koži i više ne mislim da izgledam dobro samo ako nosim nešto usko, otkrila je Victoria

Još jedna hvaljena naslovnica i modni editorijal za Victoriju Beckham! Poslovna je godina izuzetno dobro počela za obitelj Beckham – nakon Davidove kampanje za H&M, Victoria niže modne naslovnice te promovira svoju jeftiniju kolekciju.

Nakon naslovnice za Numero Tokyo, bivša je "spajsica" zasjala na coveru magazina iD. Crno-bijela fotografija Victorije kakvu još nismo navikli vidjeti pravo je osvježenje i odmak od "looka" koji njeguje posljednjih godina, a to je često, budimo realni, pomalo u maniri "modno ozloglašenih" žena nogometaša (čast iznimkama, poput naših Ljupke Gojić Mikić, Ive Balaban...).

– Kada sam počela sa svojim modnim brendom, bila sam opsjednuta korzetiranim haljinama. Da budem iskrena, to je povezano s mojim nesigurnostima. Međutim, kako sam starija, to mi je ugodnije u vlastitoj koži i više ne mislim da izgledam dobro samo ako nosim nešto usko – otkrila je Victoria. 

Bez obzira na njezino iskreno priznanje, u magazinu iD poželjeli su je vidjeti upravo u trendi korzetima. Britanka je pozirala u bodyjima modnih kuća Rochas i Balmain te pokazala svoju savršenu liniju samo šest mjeseci nakon rođenja četvrtog djeteta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije