Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavne veze

Većina žena želi izlaziti s nekim svojih godina, a ne mnogo mlađim

Demi Ashton
Reuters
26.07.2010.
u 18:00

Odnedavno u javnosti publicitet dobivaju takozvane cougar žene, odnosno žene srednjih godina koje izlaze sa značajno mlađim muškarcima, ali to, čini se, nije po ukusu većine

Hollywoodska glumica Demi Moore postala je predmet zavisti mnogih žena. Ali, žene žele izgledati mlado poput ove 47-godišnjakinje, no ne zavide joj na mladom 31-godišnjem suprugu. Jer kako je utvrđeno novim britanskim istraživanjem, 71 posto žena starijih od 35 godina kaže da ne bi željelo izlaziti s muškarcem koji je više od tri godine mlađi od njih.

Dvije trećine ispitanih izjavile su kako su zajedničke vrijednosti i interesi mnogo važniji za vezu od izgleda.

Ovo istraživanje u suprotnosti je s publicitetom koji odnedavno u javnosti dobivaju takozvane cougar žene, odnosno žene srednjih godina koje izlaze sa znatno mlađim muškarcima. Primjerice, Demi Moore i Madonna u vezi su a mlađim muškarcima, a ovaj trend potiče i popularna televizijska serija Cougar Town.

Ali istraživanje koje je proveo Matchaffinity.com, internetska stranica za pronalaženje partnera, utvrdilo je da tri četvrtine britanskih žena želi vezu s muškarcem svojih godina.

Psihologinja Cecilia d’Felice kaže:
- Ključ za uspješnu vezu jest pronaći nekoga tko je na jednakoj valnoj dužini. Iako neki parovi uspješno prevladaju barijeru različitih godina, mnogim ljudima odgovara netko iste dobi zbog iskustva i pogleda na život koji je sličniji njihovu. Izlaženje s nekim od 20 i nešto godina, koji ne zna kako se pali perilica rublja, možda na prvi pogled zvuči svježe, ali to većini žena nije zabavno.

Ključne riječi

Komentara 10

LA
lavov
21:40 26.07.2010.

Većina žena želi izlaziti s nekim KO IMA PARA. to je jedino bitno.

Avatar Časna seka
Časna seka
21:54 26.07.2010.

Jedno je s kojim ćeš izlaziti, a drugo s kojim ćeš biti u krevetu...

FE
ferret
08:39 11.08.2010.

...e moj bedeme vidi se da si lagano primitivan sa takvim razmišljanjem ili imaš problema sa svojim ORANJEM...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije