Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite put za Orijent

Večernji list vodi vas u Istanbul

S Večernjim u Istanbul
Foto: VL
09.04.2018.
u 11:54

Sakupite samo dva kupona i osvojite dvije povratne avionske karte za Istanbul

Sezona godišnjih odmora pred nama je i planovi za doba opuštanja naveliko se slažu. Ako još niste bukirali svoj godišnji, možete još malo pričekati jer možda upravo vas Večernji list odvede na put za Istanbul. Samo su dva kupona potrebna da biste osvojili dvije povratne avionske karte i s Turkish Airlinesom otišli na egzotično putovanje na Orijent. Prvi kupon možete pronaći u utorak 10. travnja.

Sezona godišnjih odmora pred nama je i planovi za sezonu opuštanja naveliko se slažu. Ako još niste bukirali svoj godišnji, možete još malo pričekati jer možda upravo vas Večernji list odvede na put za Istanbul. Samo su dva kupona potrebna da biste osvojili dvije povratne avionske karte i s Turkish Airlinesom otišli na egzotično putovanje na Orijent. Prvi kupon možete pronaći u utorak 10. travnja.

Istanbul je svjetska metropola već dva tisućljeća, otkad ga je Konstantin Veliki pretvorio u glavni grad Rimskog Carstva. Nekadašnja prijestolnica triju velikih carstava – rimskog, bizantskog i otomanskog i dalje je bastion kulture i znamenitosti. Malo je europskih gradova s toliko povijesti i zanimljivosti kao Istanbul. Uz kulturne sadržaje, Istanbul nudi i užitak gastronomije, noćnog života, predivnih pogleda i raznovrsnog šopinga. Jedinstven položaj omogućuje mu da bude most između Zapada i Istoka.

Već u utorak 10. travnja pronađite prvi od dvaju kupona i poletite na godišnji odmor iz snova u Istanbul. Sretnog dobitnika čekaju dvije povratne avionske karte s egzotikom Orijenta.

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije