Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjak daruje

Večernji donosi omiljena uskrsna jela u veganskoj verziji

Vege kuharica
Foto: VL
05.04.2019.
u 14:28

Večernji list i Prijatelji životinja pripremili su za vas iskušane i jednostavne recepte za pripremu jela bez jaja, mesa i mlijeka

Ako ste vegan i kuhate za cijelu obitelj ili želite zadiviti goste koji su odabrali vegansku prehranu ili jednostavno želite isprobati nešto novo i zdravo, osmišljavanje i priprema uskrsne gozbe može predstavljati izazov. Zato vam Večernji list poklanja u ponedjeljak 8. travnja kuharicu s vašim najdražim jelima, ali u ukusnoj veganskoj verziji. 

U našoj Vege kuharici, sastavljenoj u suradnji s Prijateljima životinja, donosimo zanimljive ideje kako na nov i zdrav način proslaviti Uskrs te obilježiti tradiciju ovog blagdana, a da ne kuhate i ne bojite jaja te ne pripremate jela od mesa. Neki od primamljivih recepata su uskrsna šunkica od slanutka, kajgana od tofua, uskrsne kobasice, složenac od krumpira i riže i mnogi drugi. Ljubitelji slatkog moći će isprobati tradicionalnu pincu, ali bez jaja, tortu od lješnjaka, veganski Ledeni vjetar i kinderjaje. 

Pronađite našu zdravu kuharicu uz Večernji list u ponedjeljak 8. travnja i proslavite Uskrs uz jela kojima pomažete životinjama, okolišu, ali i svojem zdravlju. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije