Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uz Havaiansice odlazak na plažu postaje novi modni ritual

Havaiansice
Foto: Havaianas
1/10
12.08.2019.
u 09:10

Ovo ljeto ne radimo kompromis između udobnosti i stila

Odlazak na plažu svima predstavlja kratak bijeg od svakodnevne realnosti u zonu opuštanja i uživanja u suncu te zvukovima valova. Sve više svjedočimo kako se moda prilagodila opuštenom ljetnom stilu pa je tako kupanje i sunčanje postalo izvrsna prilika da pokažemo kreativnost u slaganju lepršavih ljetnih odjevnih kombinacija.

Ove godine su u fokusu minimalističke bijele haljine koje nosimo od jutra do večeri u kombinaciji s koloritnim japankama. Osim bijelih haljina, ultimativni modni klasik su i kratke jeans hlačice na koje najčešće odijevamo bijele topiće ili bluze s puf rukavima kako bi naglasili preplanulu put. Ipak, ljeto nije ljeto bez razigranih boja, a u minimalističkim outfitima najviše od izražaja dolazi obuća u jarkim bojama.

Foto: Havaianas

Kultni brazilski brend ljetne obuće Havaianas je pripremio nove modele popularnih SLIM i TOP kolekcija koji mogu biti idealan šareni detalj za podizanje svakog outfita. Ovo ljeto ne radimo kompromis između udobnosti i stila, a Havaianas japanke su idealan comfy hit koji je zavladao plažama.

Nove SLIM i TOP kolekcije donose predivne modele u svim duginim bojama. TOP unisex kolekcija jedan je od svjetskih bestselera zahvaljujući kombinaciji minimalističkog i jednostavnog izgleda te izboru boja od crnih klasičnih do ludih neonskih žutih i zelenih koje su jedan od ovogodišnjih favorita.

Foto: Havaianas

SLIM kolekcija jedna je od omiljenih među djevojkama zbog svojeg prepoznatljivog ženstvenog izgleda pa su idealne za nošenje na večernje beach partyje ili izlazak s prijateljicama. Ove godine paleta boja je zaista raznovrsna pa će i oni najzahtijevniji pronaći model za sebe. Čvrste zaljubljenice u zemljane i neutralne tonove neće ostati razočarane kao niti sve djevojke sklone eksperimentiranju i isprobavanju trendova kada ugledaju upečatljive modele u hot pink ili vibrantnoj narančastoj nijansi.

Obje kolekcije prate veseli i optimistični duh Havaianasa te njihovu prepoznatljivu kvalitetu, udobnost te vrhunsku izradu od otporne gume koja čuva nogu.

Više informacija o proizvodima i cijenama na:
www.havaianas.com

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije