Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisno

Uvijek se patite s pakiranjem za vikend-putovanje? Nemojte, samo vam ovo treba

ljetovanje
Foto: Thinkstock
1/5
02.07.2019.
u 07:00

Pakirajte omiljenu odjeću koja se ne gužva i koju možete bez problema zarolati za putnu torbu ili kufer.

Spremate se za vikend - odmor i već ste spakirali "pola kuće"? Nemojte, ne treba vam to sve.

Razmislite kako ćete provesti taj vikend, na plaži i kupanju ili u šetnji i nekim posebnim mjestima u noćnom izlasku? 

Pakirajte omiljenu odjeću koja se ne gužva i koju možete bez problema zarolati za putnu torbu ili kufer. Za tako kratko putovanje zaista ne morate isplanirati svaku odjevnu kombinaciju, ali je dobra ideja da izaberete općeniti stil i paletu boja, kao i odjevne predmete koji se dobro kombiniraju. Ljeti je sjajno to što se bijela boja može nositi u bilo koje doba dana i noći, a i slaže se sa svim bojama.

Na primjer, ponesite bijele platnene hlače, omiljene plave traperice, jednostavnu bijelu majicu kratkih rukava, dvije tunike, dva kupaća kostima i jednostavnu haljinu koja može poslužiti za izlazak. Putujte u tenisicama ili mokasinama, a spakirajte i sandale koje možete nositi i po danu i ponoći.

Ako je odjeća jednostavna, onda je možete oplemeniti krupnijim, uočljivijim nakitom – veliki prsten, ručni sat u žarkoj boji, krupna ogrlica od koralja, drva, bisera ili tirkizna i srebrna/zlatna torbica za večer.

Kozmetička torbica i make up

Osim osnovnog, kao što su četkica i pasta za zube i preparati za njegu kože, ponesite apsolutni minimum šminke – samo ono bez čega ne možete. Za nekoga je to bočica parfema, uvijač za trepavice, maskara i rumenilo, a za nekoga ruž, parfimirani losion za tijelo i lak za kosu. Sve spakirajte u višenamjensku torbu (koja izgledom podsjeća na kovčeg i tako se zatvara), koja može poslužiti i kao torba za plažu kad stignete na destinaciju. 

Pogledajte i video Nugal plaža uvrštena je među 30 najljepših europskih plaža

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije