Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLATKI RIZIK

Maštate li o seksu u javnosti? Donosimo 5 savjeta kako vas neće uhvatiti

Seks u autu
Foto: Thinkstock
22.02.2017.
u 18:44

Postoji nešto nevjerojatno uzbudljivo u riziku koji takav seks nosi, a ako ste dovoljno hrabri za okušati se, ovo su savjeti koje morate pročitati

Bez obzira koliko vam je zabavno u spavaćoj sobi, svaki par barem je jednom razmislio o seksu u javnosti, naravno, bez da vas uhvate!

Postoji nešto nevjerojatno uzbudljivo u riziku koji takav seks nosi, a ako ste dovoljno hrabri za okušati se, ovo su savjeti koje morate pročitati, piše Askmen.com.

1. U parkiranom automobilu

Ako niste dovoljno hrabri za javno parkiralište, ali vas želja za neuobičajenim mjestom neopisivo intrigira, možete pokušati s parkiranom automobilom - u garaži. Dr. Roudabeh Rahbar, psiholog iz južne Kalifornije, parovima će ovu opciju rado predložiti jer je 'rizik bez rizika', a uvodi novinu u rutinu.

2. U apartmanu ili hotelu (s otvorenim prozorima)

Tehnički, niste 'vani', ali otvoren prozor definitivno dodaje dozu opasnosti jer sada je vaša intima itekako izložena. Ako vam je takav 'lak pogled' na 'stvar' previše za početak, prozor lako možete - jednostavno zatvoriti.

3. U toaletu restorana/kluba

Ključna stvar je: priprema i samo priprema. Ako ne želite da vas uhvate u toaletu vašeg omiljenog restorana, kafića ili kluba najbolje je otići kad su gužve kako ne bi morali biti pretihi, i naravno, biti pripremljeni tako što će se odjeća na vama biti lako skidljiva.

4. U kino dvorani

Za razliku od kluba ili restorana, za seks u kino dvorani izaberite što manje posjećen film gdje gotovo da i nema ljudi. Glasni blockbusteri su apsolutno preporučljivi, a dodatni savjet je da ponesete dekicu na koju ćete leći kako vam leđa ne bi bila prepuna kokica.

5. U 'parkiću' preko noći

Ovo je najrizičnije od svih mjesta i ako idete na mjesto koje je osvijetljeno i prepuno ljudi radije odustanite od dovođenja u opasnost. Ipak, ako ste jako hrabri, ne zaboraviti kako je mrak vaš prijatelj, kao i zabačeno i još mračnije mjesto.

>> Razbijamo jedan od najvećih seks-tabua današnjice: 7 zabluda o analnom seksu

>> Žene žele seks više nego što muškarci to misle, ovako im to pokažite

Komentara 12

FO
fobos
19:51 22.02.2017.

Evo sada mislim da imam pravu priliku reci da su mediji kako novine tako i TV postali postali predmet ismijavanja i primjer totalnog ne povjerenja. Ne samo to sto u redakciji rade polupismeni uhljebi koji cekaju da dobiju tekst koji ce prepisati, nego ni sami nemaju nimalo mozga ni muda da napisu svoje misljenje. Kako netko moze imati povjerenja u isti izvor koji pise o najbitnijim dogadjanjima u svijetu, a pored istog clanka stoji vijest sta je danas radio Hamdija (cigan koji je pobijedio u BB samo zato jer je cigan), sta je danas obukla Severina i kako je ljubavno stanje u Rozginoj vezi. Ne to nije dovoljno sada te iste novine ili mediji nama daju savjete kako da se jebemo u javnosti, a da prodjemo ne zapazeni ili bolje receno ne kaznjeni jer je Sex u javnosti kaznjivo djelo. Pri tome se pozivam na naslov teksta jer je provokativan i izazovan, bas onakav koji te vuce da kliknes na njega, a onda u daljnjem kontekstu nastoji biti suzdrzan i ograditi se od zakona. To je tako ocito i tako jadno da bi ja takvim medijskim kucama zabranio djelovanje. Problem je jedino sto su svi postali takvi, a ja i vi ne mozemo nista. Steta samo sto vise nema novinara s mudima koji se usudjuju napisati svoje misljenje. Sada me blokirajre zauvijek, mozda je za vas tako i najbolje.

Avatar davcro
davcro
18:55 22.02.2017.

Koja glupost

RI
ribar110
21:34 22.02.2017.

Ma sto je ovo?O cemu vi to pisete?Dajte se malo uozbiljite molim Vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije