Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sat vremena ugode

Odlična ideja iz Švedske: Uvedite pauzu na poslu za - seks!

seks posao
Shutterstock
22.02.2017.
u 10:08

Per-Erik Muskos, vijećnik iz švedskog grada Övertorneå, predložio je da radnici dobiju sat vremena pauze za sekusalne odnose s partnerom.

- Studije koje pokazuju da je seks zdrav - kazao je AFP-u Per-Erik Muskos, 42-godišnji vijećnik iz švedskog grada Övertorneå objašnjavajući prijedlog da radnici dobiju sat vremena pauze za sekusalne odnose s partnerom, piše Local

Smatra kako u današnje vrijeme parovi ne provode dovoljno vremena zajedno te im želi pomoći ovom mjerom. - Time bi poboljšali svoje odnose - objašnjava vijećnik. 

Poslodavci moraju vjerovati radnicima na riječ

Jasno mu je da radnici svojim poslodavcima neće moći dokazati da tih sat vremena provode u seksualnom odnosu s partnerom.

- Ne može se garantirati da radnik umjesto seksa neće samo prošetati - rekao je Muskos dodavši da poslodavci moraju vjerovati svojim zaposlenicima. 

Smatra da ne postoji razlog zbog kojeg bi drugi vijećnici odbili taj njegov prijedlog. Nakon Finaca i Francuza, švedski zaposlenici rade najmanje u Europi s prosječno 1685 sati u 2015. godini.

>>Je li seks s robotom prevara?

>>Manje ste obrazovani i manje zarađujete? To vam može skratiti život...

Komentara 3

Avatar dott980
dott980
12:36 22.02.2017.

da mijenjam topli burek i jogurt sa seksom za vrijeme pauze... o ne ne, nema šanse.

BL
Blizard
10:48 22.02.2017.

Triba uvesti vrime kad' ti se digne a ne kad' on propisuje ! Pa prekovremeni rad i tu bi se mogli nešto napraviti i kada dodjes kući samo samo gledaj TV -e zaradilo se sexsalo se ..,daj uvodite to ...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije