Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebesna situacija:

Muškarac je pobjegao jer se njegova djevojka istaknula na vjenčanju

Facebook/Haley Marie Skipworth
26.09.2019.
u 17:59

Na mnogim vjenčanjima mladenka baca buket drugim ženskim osobama, a ona koja ga uhvati je iduća na redu za udaju. Ipak, čini se kako ova djeveruša neće biti te sreće

Nathan Jordan je na vjenčanju u Alabami postao viralni hit. Nakon što je njegova djevojka Haley Marie Skipworth (20) uhvatila buket koji je bacala mladenka, Nathan je istog trenutka počeo trčati jer se, očito, ne želi tako skoro ženiti. 

Video pokazuje kako Nathan trči pored svih uzvanika do automobila, a onda juri dalje kako bi pobjegao od svoje djevojke. Video je pregledan 11 milijuna puta i to s razlogom, a Haley je u opisu napisala: "Uvijek djeveruša, nikad mlada... Pogledajte i zašto."

Foto: Facebook/Haley Marie Skipworth

"Moj dečko i ja smo bili na vjenčanju naše najbolje prijateljice. Kada je došlo do trenutka bacanja buketa, stajala sam naprijed, u sredini spremna da uhvatim cvijeće. Kada je Nathan vidio da sam ulovila buket odlučio je pobjeći, skačući preko svake prepreke koja mu se našla na putu, a za sobom je ostavio samo prašinu. Neki su rekli kako je pobjegao jer nije spreman na obvezu, dok drugi kažu da je otišao kupiti prsten", izjavila je nesretna djevojka za Lad Bible i priznala da se na kraju ipak vratio na vjenčanje. 

Državni zavod za statistiku kaže kako se u Hrvatskoj broj sklopljenih brakova s godinama smanjivao, tako je 1950. godine sklopljeno ukupno 37 955 brakova, dok se 2016. godine taj broj smanjio na 20 467 sklopljenih brakova. Također, u današnje vrijeme ljudi sve stariji ulaze u brak pa tako je prosječna dob žena koje ulaze u brak 28,3 godina, a muškaraca 31,1 godina. 

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Komentara 1

JA
Javnodobro
18:09 26.09.2019.

Hahaha... Spasio se na vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije