Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo zabavno

Neobično vjenčanje: Sestra mladenke došla odjevena kao dinosaur

Facebook/Christina A. Meador
03.09.2019.
u 10:17

Kuma je na svečanu ceremoniju došla u kostimu prapovijesne životinje, a ljudi su ostali u šoku

Christina Meador (38) iz Teksasa odlučila je zapapriti sestrino vjenčanje odjenuvši se u napuhanog dinosaura. Christina je ujedno i kuma, a mlada je bila oduševljena. 

Mladenka Deanna Adams (40) nije imala ništa protiv sestrina izbora, štoviše bilo joj je smiješno. S obzirom na to da je rekla kako kuma može odjenuti što god želi, Christina je prihvatila igru i postala tiranosaur Rex. 

Christina se fotografijama pohvalila na svojem Facebook profilu gdje objava ima preko 18 000 komentara, a samo je napisala: "Kada si kuma na vjenčanju, a rečeno ti je da možeš odjenuti što god poželiš... Ne žalim za ničime." 

"Kada me sestra pitala da joj budem kuma, pristala sam, ali sam znala da neću odjenuti ništa svečano. Pokušala sam kupiti nešto što ću ponovno odjenuti, a pomislila sam: 'Rekla je da mogu odjenuti što god želim, a kada već trošim više od 300 kuna, želim biti dinosaur jer su odlični i uvijek sam htjela jednog", rekla je kuma za Daily mail. 

Pogledajte ljubavne savjete kumica s Trešnjevačkog placa:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije