Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propast veze

Udebljate li se 3 i pol kilograma partner bi vas mogao ostaviti

'dijeta hrana prehrana mrsavljenje zena zdravlje ravnoteza'
'Photoshop'
25.12.2010.
u 09:15

U provedenom istraživanju Sveučilišta Oxsford čak 42 posto muškaraca izjavilo je da bi im partnerica bila znatno manje privlačna kad bi se udebljala

Novo istraživanje britanskih stručnjaka pokazalo je da  ženama koje se tijekom veze udebljaju samo tri i pol kilograma prijeti opasnost da njihov partner počne više primjećivati druge žene ili da ih čak ostavi.

U provedenom istraživanju  Sveučilišta Oxsford čak 42 posto muškaraca izjavilo je da bi im partnerica bila znatno manje privlačna kad bi se udebljala, a čak pet posto njih bilo bi spremno zbog tog razloga i prekinuti vezu.

Žene, ipak, prema riječima znanstvenika, višak kilograma ne smatraju dovoljnim razlogom za prekid veze. Samo sedam posto njih priznalo je da bi im s viškom kilograma partner bio nešto manje privlačan.

Znanstvenici su provedenim istraživanjem došli do zaključka da se višak kilograma nalazi pri vrhu liste elemenata koji odbijaju muškarce. Na toj listi se nalaze još i neuredna i neukrotiva kosa, loš ten i loš zadah.
Ključne riječi

Komentara 16

KA
karambita
11:36 25.12.2010.

Dajte ne serite vise sa pisanjem gluposti....zbog 3-4kg ce neko netkog napustiti.....da nije smijesno, bilo bi zalosno

Avatar Časna seka
Časna seka
15:32 11.01.2011.

Kad se partner udeblja 3,5 kila, znači da je potrošio novce na skupe slastice.

BO
boston
13:39 25.12.2010.

Normalno da je manje privlacno vidjeti partnera sa kojom kilom viska. No, veza se odrzava na drugim stvarima, beauty is only skin deep....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije