Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužit će je

U prestižnoj kompaniji: 'Šefica mi je govorila kako želi seks za doručak'

Foto: Shutterstock
1/3
05.11.2018.
u 12:58

Na sudu je Angert izjavila kako joj je šefica čak i rekla kako ne smije na poslu govoriti kako je Židovka jer "Židove tu baš ne vole".

Yekaterina Angert, 34- godišnjakinja je koja je od lipnja do listopada radila u Tom Fordovom prodajnom mjestu u New Yorku na Madison Avenueu, na sudu traži pravdu zbog svega što je doživjela tijekom tri mjeseca rada.

Njena nadređena, 54 - godišnja Tatyana Gleyzerman, govorila joj je koliko je "napaljena" te da joj je seks potreban za doručak, ručak i večeru te da posjeduje gotovo svaku igračku za seks koja postoji na tržištu. Na sudu je Angert izjavila kako joj je šefica čak i rekla kako ne smije na poslu govoriti kako je Židovka jer "Židove tu baš ne vole". 

Tvrdi i kako je odbila sudjelovati u tim, neprikladnim razgovorima, no tada je ponašanje njene nadređene postalo još gore. 

Gleyzerman je koristila priliku da omalovažava njen rad pred nadređenima, osobama koje su na visokim pozicijama, a čak ju je pokušavala navesti i da radi tijekom židovskih blagdana, iako je znala da su to blagdani koji su njoj jako bitni.

Angert je zbog svega dvaput bila primljena u bolnicu s napadima panike, a zbog odsustva s posla i boravka u bolnici, dobila je otkaz. 

"Žalosno je da se ova razina zlostavljanja nastavlja u današnje doba, osobito u prestižnim kompanijama, kao što je Tom Ford", izjavio je Angertin odvjetnik Maimon Kirschenbaum.

Glasnogovornica tvrtke izjavila je za The Post kako su proučili optužbe za koje ih se terete te da su utvrdili da su neosnovane te da se zbog toga vesele sučeljavanju na sudu. 

Komentara 4

80
8.000 eura, 8.000 eura!
17:13 05.11.2018.

Srami se Celzijus

AU
austrougarskigeneral
20:28 05.11.2018.

katastrofa

Avatar Celzijus
Celzijus
14:33 05.11.2018.

Čim židov nema duplo veća prava od drugih, odmah na sud.. Nije njih bez veze deda Adi naganjal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije