Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glave kuće

Trećina žena plaća račune jer ne vjeruje supruzima

žena s laptopom
08.05.2011.
u 09:01

Istraživanje časopisa Good Housekeeping pokazalo je da su žene snalažljivije u osobnim financijama

Još se jednom pokazalo da su žene ipak glava kuće! Naime, novo istraživanje časopisa Good Housekeeping tvrdi da se svaka treća žena brine o kućnim financijama jer ne vjeruje svojim partnerima da se mogu nositi s plaćanjem računa.

Tek svaka peta žena spremna je primiti financijski savjet od svog supruga, a nevjerojatna je činjenica da se 90% ispitanih ne oslanja na svoju banku da im pomogne u financijskim nevoljama, prenosi Daily Mail. Čak 87% ispitanih vjeruje da nema nikakve koristi od lokalnih političara. 
Umjesto da potraže pomoć, žene će vrlo vjerojatno pokušati same riješiti svoje financijske probleme. Trećina žena koristi se financijskim internetskim portalima kako bi potražile savjet. 

– Žene brzo uče kada su osobne financije u pitanju. Obave istraživanje, opreznije su i nisu preponosne pitati kada ne razumiju neki financijski problem ili trebaju savjet – smatra Caroline Bloor iz Good Housekeepinga.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Muhad-Al-Khalifa
Muhad-Al-Khalifa
10:01 08.05.2011.

Na tom području bi i Einstein popio gorku lekciju....

SC
scary
10:01 08.05.2011.

kako se to dokazalo da su žene glava u kući, ako svaka treća sama upravlja financijama? nadam se da autor ovog teksta ne upravlja samostalno financijama, kako barata brojevima bankrotirat će u roku keks :))

BO
boston
13:18 08.05.2011.

Tko nevjeruje, neka pogleda djevojku dana !! Ili tajnicu koja je dobila povisicu ! Ili pjevacicu bez glasa ! Ili model CRO-A-PORTER ! Ili frendicu vasega muza ! itd. itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije