Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOP 10

Tko su najbolje odjeveni Hrvati i Hrvatice u 2009. godini

odjeveni
16.12.2009.
u 08:45

U tijesnoj je borbi prvo mjesto zauzela glumica Jelena Veljača, a s gotovo izjednačenim brojem glasova slijede je Iva Šulentić, Mia Kovačić, Severina i Nina Badrić.

Tim modnih stručnjaka koji čine Grgo Zečić, Teo Perić, Loredana Bahorić, prof. Nina Režek Wilson, Sandra Vranješ, Vjeko Franetović i Zrinka Haddad za Večernji je list odabrao najbolje odjevene osobe u protekloj godini.

U tijesnoj je borbi prvo mjesto zauzela glumica Jelena Veljača, a s gotovo izjednačenim brojem glasova slijede je Iva Šulentić, Mia Kovačić, Severina i Nina Badrić.

Što se pak muškog dijela tiče, Slaven Bilić, iako nas nije odveo u Južnoafričku Republiku, svojim je odijevanjem pobrao simpatije našega modnog suda.



Drugo mjesto pripalo je uvijek na eksperimente spremnom Luki Nižetiću, a ostala su mjesta podijelili Janko Popović Volarić, Robert Kurbaša i Aleksandar Stanković.

Dok su za Jelenu zaključili kako pragmatično i mudro radi na svome stilu, a da pri tome uživa, kao i da sve što nosi nosi sa stilom koji posjeduje onu ležernost potrebnu za razliku između trenutačnih i bezvremenskih modnih ikona, Slaven je, čini se, ponajprije osvojio svojom muževnošću.

Naši su ga stručnjaci tako opisali kao samouvjerenog muškarca koji fascinira time što čak i u klasičnom sakou i bijeloj košulji posjeduje onu buntovničku dozu koja ga pomlađuje i čini izuzetno privlačnim ženama.

- Meni je uvijek bitno tko daje nagradu, a ovo su sve etablirana imena hrvatske mode i uvijek je lijepo dobiti priznanje od ljudi koji su se dokazali svojim radom. Moda mi je strast i nešto što jako volim, pa mi tim više ovakvo priznanje puno znači - iskrena je bila Jelena zahvalivši od srca Večernjakovu žiriju.

Izbornik naše nogometne reprezentacije ne razmišlja toliko o modi, ali mu je također bilo drago zbog laskave titule.

- Nisam očekivao takvo priznanje jer jednostavno ne obraćam previše pozornost na to. U službenim prilikama najčešće nosim odijelo HNS-a, a u privatno vrijeme odijevam se ležerno. Drago mi je da sam odabran, ali ne mogu reći da mi puno znači jer nisam ni voditelj niti glumac da mi je odijevanje sastavni dio imidža - skromno je komentirao nogometni izbornik Slaven Bilić.

Komentara 11

Avatar Hemp
Hemp
13:52 16.12.2009.

Tko su najbolje odjeveni Hrvati i Hrvatice u 2009. godini ---------------------------- koja fasisticka i diskriminirajuca novina zar nije trebalo Tko su najbolje odjeveni GRADJANI Hrvatske u 2009. godini i jel to vazi samo za hrvate i hrvatice u hrvatskoj ili ili i za nas Hrvate koji zivimo vanka

MM
Mladen Miletić
11:43 16.12.2009.

Tko su najbolje odjeveni Hrvati i Hrvatice u 2009. godini, oni koji imaju pameti i love....

MU
Mućanin
10:13 16.12.2009.

Joj kako je to važna stvar. Hrvatska ima veće probleme nego odlučivati, tko je najbolje odjeveni Hrvat!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije