Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjeti

Sve o ljepoti i njezi potrebnoj ženi na jednom mjestu

šminka
20.03.2010.
u 14:30

Savjeti za njegu i ljepotu nikad nisu na odmet, a što i kako rade slavne žene da bi postigle željeni izgleda uvijek je zanimljivo.

Što i kako za svoj zanosan izgled rade poznati, te kako ga postižu, ali i detalji o svakodnevnoj ljepoti i njezi kakvu sebi duguje svaka  "obična" žena... Sve ćete to sada moći naći na jednom mjestu. Osim toga, tu su i analize izgleda poznatih i slavnih, a o intervencijama kojima su se podvrgli govorit će dr. Siniša Glumičić i dr Ivan Džepina. Sve što žene zanima o njezi lica i tijela, te mnogobrojni savjeti također će se naći na kozmetičkom portalu cosmetic.com.hr.

Na jednome mjestu sada se predstavljaju svi kozmetički brandovi, noviteti preparativne i dekorativne kozmetike, njihove cijene, inovacije iz beauty salona i studija te najsuvremenije metode njege i pomlađivanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije