Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruća, seksi kupka

"Svakog petka varam djevojku, a ne mogu prestati jer je seks sa susjedom fantastičan"

29.11.2018.
u 20:18

Deidre, kolumnistica britanskog The Suna, susrela se s problemom jednog muškarca - on ima djevojku koju voli i s kojom se želi vjenčati, no prevario ju je sa zgodnom djevojkom iz susjedstva, s kojom je seks fantastičan.

"Draga Deidre, imam partnericu koju volim, ali se ne mogu suzdržati od viđanja s drugom djevojkom. S njom se vidim svakog petka zbog seksa. Imam 35 godina, a moja partnerica 40. Zajedno smo dvije godine, a ona s bivšim suprugom ima dvoje djece koji s nama provode petak i subotu navečer. Volim se družiti s njima. 

Mogu reći da smo moja djevojka i ja sretni u vezi i da će se ona jednog dana definitivno pretvoriti u brak. Prošle godine smo se zajedno uselili, a tad sam i upoznao susjede, s obzirom na to da je cijela ulica jako prijateljski "nastrojena". Jedna od susjeda je i zgodna 30-godišnjakinja koja je nedavno prekinula s dečkom jer ju je on prevario. 

Jedne večeri, naletio sam na nju u lokalnom KFC-u te joj ponudio prijevoz do doma. Te sam večeri bio sam, a ona je predložila da zajedno večeramo kod nje. Pristao sam i bilo nam je jako zabavno - pričali smo, slušali glazbu i pomalo flertali. 

Znao sam da ću biti u nevolji, no ipak sam dopustio da se sve dogodi. Počeli smo se ljubiti, a zatim smo se i seksali u kadi u vrućoj kupki. To nije bio jedini put, nego se događa i dalje, a moja djevojka misli da sam u pubu s prijateljima, dok se ona igra sa svojim sinovima. 

Oko ponoći odem doma, a moja djevojka tad već spava. Ostatak vikenda normalno provodimo zajedno, radeći klasične obiteljski stvari. Istina je, osjećam krivnju, ali od ovog jednostavno ne mogu odustati. Seks je toliko dobar i jednostavno me izluđuje. Ipak, kad je riječ o ljubavi, definitivno volim svoju djevojku, a ne ljubavnicu. 

Cijelo vrijeme razmišljam da izmislim neki poslovni put i odem na neko vrijeme od doma, samo kako bih se maknuo od ovog ljubavnog trokuta."

Deidre mu je odgovorila: "Ako volite svoju djevojku te se želite s njom vjenčati, ovime sve riskirate. Budući da aferu imate u susjedstvu, velike su šanse i da budete uhvaćeni, samo je pitanje vremena. Ako se to dogodi, vaša djevojka u vas više neće imati povjerenja i ništa više neće biti isto. Čak i ako je voljna oprostiti vam, šteta koju prevarom napravite je stvarno dugoročna. 

Takav seks može biti i s vašom djevojkom, čak i bolji, baš zato što volite jedno drugo! Pronađite hrabrosti i zaustavite sve prije nego što bude prekrasno, a djevojku nastavite tretirati lijepo, kao što ste činili prije afere."

>> Pogledajte video s četiri mjesta na ženinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa

 

Ključne riječi

Komentara 12

VE
verica2
21:44 29.11.2018.

Članak ne želim čitati jer se već po naslovu da zaključiti da se radi o još jednom patološkom slučaju a la Jerry Springer show kakvima se Večernji, tko zna zašto, uporno bavi. Šteta što su se najtiražnije hrvatske novine srozalezale na ovakav nivo!

DU
Deleted user
22:46 29.11.2018.

Pro(VL)jev!

IV
ivica.vranjic
08:01 30.11.2018.

Smečernjak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije