Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imaju raspored

Skoro sve "varalice" koriste iste izlike za partnere, a varaju određenim danima u tjednu

Shutterstock
19.11.2018.
u 12:32

Čini se kako ipak postoji "vrijeme za varanje"

Osobe koje varaju ili se premišljaju oko toga, čini se, imaju točno određeno vrijeme kada će to učiniti. 

Čini se kako ipak postoji "vrijeme za varanje", barem ako je suditi prema rezultatima istraživanja provedenog na britanskom portalu za upoznavanje partnera, Illicit Encounters. 

Pokazalo se kako osobe najčešće varaju svoje partnere petkom, i to u 18.45 sati. Istraživanje je obuhvatilo tisuću osoba, a analiza podataka utvrdila je da je navedeno vrijeme najčešće kada se zbivaju prijevare, posebice ako je riječ o prevari s nekim s radnog mjesta. U to doba većina ostalih je napustila svoje radno mjesto, a pred vikend, mnogi imaju izgovor kako moraju ostati malo dulje kako bi završili sve zaostatke radnog tjedna iz njih ili ostaju na druženju s kolegama prije vikenda. 

Drugo najčešće vrijeme kada se "varalice" upuštaju u nevjeru jest utorak navečer. Čak 64 posto osoba koje se upuštaju u avanture, drže se svog rasporeda, odnosno, gotovo uvijek varaju u isto vrijeme pa ih je i lako "pročitati" ili uloviti.

Najčešći izgovori kojima se koriste jesu oni da moraju ostati dulje na poslu ili se idu naći s kolegama na piću, potvrdilo je to 92 posto ispitanika. 

Pogledajte i video 4 mjesta na ženinom tijelu koja ne biste trebali dirati

Komentara 5

VO
vorda400
12:52 19.11.2018.

Bolesno Toliko pišete o "varanju" da ispada kako od 10 brakova u 9 od njih se netko j.be sastrane ??? Iako znamo da su ovi članci copy paste stvarno naporni ste sa time

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
13:06 19.11.2018.

Petak dan za metak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije