Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAK DARUJE I 2008. vaš vam list želi uljepšati božićne blagdane

Sutra pšenica i aukcija!

11.12.2008.
u 23:57

Blagdani se bliže. Večernjak svojim čitateljima daje sve više sadržaja i darova. Već tradicionalno, u suradnji s BC Institutom, sutra, na Sv. Luciju, pronađite svoju vrećicu božićne pšenice. Zelene vlati pšenice, posijane na taj dan, u punoj će snazi zasjati na Božić te biti lijep ukras na vašem božićnom stolu, osobito ako u sredinu stavite svijeću, a vlati povežete vrpcom.

Za one koji žele izbjeći božićne gužve i pronaći kvalitetan dar za sebe i svoje najmilije po povoljnoj cijeni, tu je naša on-line aukcija. U subotu pronađite katalog s više od 400 proizvoda i u udobnosti svoga doma izaberite ono što vas zanima.

U ponudi se nalazi mnoštvo proizvoda i usluga, od motocikla, televizora, masažera i tlakomjera, poklon-paketa, wellness vikenda za dvoje... I ono najbolje – početna cijena svih proizvoda najmanje je 50 posto niža od one po kojoj se ti proizvodi prodaju u trgovinama. Aukcija počinje 15. prosinca od 8 sati i traje sve do 18. prosinca do 12 sati. Potrebno je samo registrirati se na web stranicu www.vecernji.hr/aukcija, imati vrijedeću kreditnu karticu i adresu elektroničke pošte.

Uz prilog Karijera, subota uz Večernjak nije moguća bez Obzora. U ovom broju govorimo o zdravstvu, dizajnu sa stavom, tajnama Kutjevačkog podruma i mnogim drugim temama. Za trendseterice tu je i V magazin u božićnom “štihu”! Sve je tu – od blagdanskog uređenja doma, do modnih savjeta naše urednice. Kupite i prolistajte – subota ne može biti potpuna bez Večernjaka!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije