Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ovo očekivao

'Supruga me prevarila pa sam joj se osvetio seksom s mlađom sestrom - koja je sada trudna'

shutterstock
23.11.2020.
u 20:38

Ona silno želi dijete, ali on se boji posljedica njezine obitelji i njegove supruge kada se sazna istina.

- Moja supruga me prevarila pa sam se poseksao s njezinom mlađom sestrom kako bih joj se osvetio, ali nisam planirao da će ona zatrudnjeti. Odlučna je u svojoj namjeri da zadrži bebu, što će biti pravi pakao kada cijela obitelj sazna istinu - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Ima 35 godina, prije 18 mjeseci oženio se za svoju suprugu s kojom je od tinejdžerskih dana. Međutim, na dan vjenčanja, on nije ostao oduševljen izgledom svoje supruge, već njezine mlađe sestre. Tog su dana neprestano očijukali, ali on se cijelo vrijeme podsjećao da mu je šogorica.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Njihovo vjenčanje pokvarilo je odnos između njega i njegove supruge. Neprestano su se svađali, a ni karantena im nije pomogla. Jednog dana ugledao je poruku na njezinom mobitelu te shvatio da ga je prevarila s kolegom s posla. 

Bio je iznimno bijesan i onda se sjetio koliko mu se sviđa njezina sestra. Dogovorio je susret s njom i na kraju su se poseksali. Sve je bilo savršeno dok nije saznao da je ostala trudna. Ona silno želi dijete, ali on se boji posljedica njezine obitelji i njegove supruge kada se sazna istina.

- Uglavnom se brinem za dijete ako nastavi s trudnoćom. Nije sjajan početak u životu biti s roditeljima koji se ne vole. Možda vaša šogorica pokušava postati bolja vama nego vaša supruga, ali mora realno razmisliti o svemu. Kolike su šanse da će vaša veza funkcionirati? Ako ipak održi trudnoću, imat ćete zakonsku odgovornost za uzdržavanje djeteta i nadam se da ćete biti dobar otac. Morat ćete biti iskreni prema svojoj supruzi. Recite joj što ste otkrili i koliko ste nesretni zbog toga. Predložite bračnu terapiju kako biste vidjeli možete li spasiti svoj brak - odgovorila mu je Deidre.

Kakva je budućnost umirovljenika u Hrvatskoj? Do 2030. svaki četvrti stanovnik će imati više od 65 godina:

Komentara 10

GO
Gorann
21:34 23.11.2020.

da se osvetio s bratom, barem ne bi ostao trudan

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
01:19 24.11.2020.

Trilling.. Pa uvuces I susedu..i udriiiiii

ĐU
Đubrenakvadrat
21:38 23.11.2020.

A s kime je ona ostala trudna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije