Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Priča jednog psa'

Odlutao je kao štene i godinu dana živio sam u šumi: A sad je ponovno sa vlasnicom!

Facebook/Lost Paws Trapping of Belleville
22.11.2020.
u 14:23

Cijelu je godinu proveo lutajući, a živio je sam u šumi, izbjegavajući svakoga tko bi mu se približio. I evo, godinu kasnije mi se vratio, napisala je na Facebooku Walterova vlasnica Kate Olson

Prošle je godine u srpnju Amerikanka Kate Olson iz New Hampshirea išla u posjet svojoj obitelji u St. Louis u Missouriju, a društvo joj je pratio njen pas Walter - tek nekoliko mjeseci staro štene zlatnog retrivera. Jednog je dana Walter u šetnji svoju malu glavu izvukao iz ogrlice i uplašen otrčao u drugom smjeru od vlasnice.

Očajna je Olson narednih nekoliko tjedana uokolo lijepila letke sa slikom svog ljubimca i lutala gradom u nadi da će negdje ugledati Waltera. Ipak, nakon nekoliko tjedana neuspjele potrage došlo je vrijeme da se vrati kući u New Hampshire, mireći se sa spoznajom da Waltera više neće vidjeti. Za svaki je slučaj pokrenula Facebook stranicu 'Gdje je Walter?', ako netko nešto čuje da joj se ima gdje javiti.

I'm thinking this is one happy boy! 🥰

Objavljuje Lost Paws TrappingUtorak, 17. studenoga 2020.

Prošla je tako skoro cijela godina bez Waltera, a djevojka je nedavno dobila neočekivanu poruku - preko Facebook stranice o zalutalim ljubimcima 'Lost Paws Trapping' javila djevojka koja je redovito viđala Waltera i rekla joj da pas skoro godinu dana već živi sam u šumi, izbjegavajući ljude koje sretne.

Ubrzo je još nekoliko lokalaca potvrdilo da su Waltera znali vidjeti na snimkama svojih zaštitnih kamera, ali se pas nikome nije htio ni približiti. Kad im je Olsen potvrdila da je baš njega izgubila prije godinu dana, nekoliko ga je dobrovoljaca uspjelo s malo hrane namamiti u kavez za pse. Pas je odmah u idućem letu prema Olsen imao svoje mjesto.

Objavljuje Lost Paws TrappingČetvrtak, 19. studenoga 2020.

- Cijelu je godinu proveo lutajući, a živio je sam u šumi, izbjegavajući svakoga tko bi mu se približio. I evo, godinu kasnije mi se vratio - napisala je Olson na Facebooku uz video u kojem se Walter očito veseli ponovnom ujedinjenu s njom. 

Majka ušla u sobu kćeri (8) pa se šokirala porukom koju je vidjela na ploči

1/2

- Walter mi je isti slatki dečkić kakvog pamtim - rekla je Olsen za Fox News. Zapravo, dodala je, sad mi je još i slađi; valjda jer je sve ovo vrijeme bio sam bez samcat, bez nekog tko bi ga volio.

Prizemljeno sunce nedavno preminulog kipara Ivana Kožarića, vraćeno je u centar Zagreba nakon osam mjeseci: “Oduševljen sam, nadam se da ga neće opet zašarati!”

Prizemljeno sunce nedavno preminulog kipara Ivana Kožarića, vraćeno je u centar Zagreba nakon osam mjeseci: “Oduševljen sam, nadam se da ga neće opet zašarati!”

Prizemljeno sunce nedavno preminulog kipara Ivana Kožarića, vraćeno je u centar Zagreba nakon osam mjeseci: “Oduševljen sam, nadam se da ga neće opet zašarati!”

Objavljuje Večernji list u Četvrtak, 19. studenoga 2020.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije