Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detaljno i iskreno

Stručnjakinja za seks ima neobičan način zarade: Muškarci joj šalju fotografiju penisa, a ona procjeni njihove vještine

Instagram
08.09.2020.
u 22:45

Muškarcima ova usluga odgovara jer nema puno interakcije i lakše im je otvoriti se osobi koju ne poznaju.

Seksualna edukatorica i životna trenerica Lahnee Pavlovich već neko vrijeme zarađuje novac za život jednim neobičnim zanimanjem. Ona, naime, nepoznatim muškarcima na temelju fotografija koje joj šalju, ocjenjuje veličinu i oblik penisa, te procijeni koje poze im najviše odgovaraju u seksu. Uz to, pojašnjava anatomiju penisa i daje savjete vezane za higijenu, a zauzvrat traži 250 kuna, prenosi Mirror.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lahnee Pavlovich (@lahneeland)

Ova 33-godišnjakinja kaže kako ju je uvijek zanimala poveznica između seksa i uma. Tri je godine radila kao life coach, a trenutno je na magisteriju iz seksologije. - Ljudi ne razumiju što točno radim jer je seks još uvijek tabu tema o kojoj se ne razgovara previše - rekla je Lahnee. - Kada im objasnim čime se bavim, reakcija je uglavnom pozitivna. Otvore se i vole pitati za savjet.

Većinom se bavi procjenom penisa na temelju fotografija i savjetima za što bolji seksualni užitak i zadovoljavanje partnerice, ali ponekad savjetuje i žene kako da budu snažne i samostalne, te kako vratiti libido nakon poroda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh hey there #spring 🌻

Objavu dijeli Lahnee Pavlovich (@lahneeland)

- Ključ održavanja dobrih odnosa i seksualnog života je komunikacija, te volja za slušanjem i kompromisom. Kako vaša veza raste, i vi se morate razvijati, pogotovo kada je riječ o seksu.

Zbog koronavirusa jedemo manje čokolade i više kupujemo domaće kekse i vafle:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije