Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povezano s realnošću

Sanjali ste svađu s partnerom ili možda odlično seksualno iskustvo? Evo što ti snovi znače za vaš odnos

Shutterstock
03.09.2020.
u 14:30

Jedno je sigurno - ako sanjate vašu vezu znači da vam je stalo do partnera i vašeg odnosa.

Istraživanje koje su proveli stručnjaci iz Lyon Neuroscience Research Centra pokazalo je da se ljudi, od početka pandemije više sjećaju svojih snova (za 35 posto), ali imaju i 15 posto više negativnih snova. Budući da su društvene rutine narušene, mnogi od tih snova povezani su s međuljudskim odnosima.

Dok neki sanjaju odličan seks i situaciju u spavaćoj sobi s partnerom, drugima se prikazuju scene u kojima se nevjerojatno puno svađaju i sukobljavaju, a MindBodyGreen otkriva što ti snovi govore o vezi u kojoj se nalazite. 

Imate vruće seksualne snove
Prvo se zapitajte je li trenutni seks s partnerom dobar? Jeste li možda smanjili bliskost zbog stresa uzrokovanog pandemijom? Važno je razlikovati ova dva iskustva jer snovi mogu odražavati naše želje - pogotovo ako se niste dugo seksali, a priželjkujete to. Ako ste vi i vaš partner smanjili dodire i intimu zbog stresa, odredite datume za seks u kalendaru i dogovorite se da ćete više raditi na intimi. Možda vam jednostavno fali nježnih dodira, maženja i tihih šaputanja s partnerom.

Dječak iz Sarajeva postao zvijezda: Upozorio novinarku da navuče masku preko nosa i drži distancu

Sanjate sukob i napetost
Da biste razumjeli snove u kojima se vi i vaš partner svađate ili doživljavate napetost obratite pažnju na frustracije, strahove i osjećaje izražene u snu. Moguće je da se u snovima odražava situacija iz stvarnog života koju potiskujete i zanemarujete. Ako je tako, odvojite malo vremena kako biste ispisali svoje osjećaje, uzimajući u obzir osjećaje koji mogu proizaći iz osobnih potreba, kao i onih koje vaš partner ne zadovoljava. Rano rješavanje ovih problema može spriječiti daljnji sukob.

Sanjate da ne možete kontaktirati drugu osobu putem telefona
Nerijetko takve scene u snovima ukazuju na nedostatak povezanosti s vašim partnerom. Ponekad će u tim snovima ljudi birati broj, ali ga neće moći dobro utipkati, a nekad ćete uspjeti dobiti vezu, ali vas partner neće moći čuti. Ovaj san može biti znak da se u svojoj vezi osjećate podcijenjeno ili zanemareno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije