Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baby bum Dvije voditeljice RTL-a u 2010. postat će mame

Stavros sretan zbog prinove u obitelji i rado bi razmazio unuče

Na Mišćević
Foto: goran jakuš/pixsell
1/2
04.01.2010.
u 16:00

Amela Čilić već ima četverogodišnjeg sina Maksa koji s nestrpljenjem čeka brata ili sestru, a Ana Miščević sa sinom Jasmina Stavrosa čeka prvo dijete.

Jasmin Stavros u lipnju će prvi put postati djed! Njegov sin Milo Ostojić i RTL-ova voditeljica Ana Miščević u vezi su gotovo godinu dana, a za Novu su mu godinu dali najljepši dar – slatko iščekivanje prvog unuka.

– Radujem se, dakako! Neka je djece u kući, što više, to bolje. Ne znam još spol, ne znaju ga ni oni, ali važno je da se rodi živo i zdravo. Rado bih razmazio unuče, ali sve ovisi o tome koliko će mi njegovi roditelji dopustiti. Oni će odlučivati što se smije, a što ne – kazao je budući djed Stavros.

Savjeti djedova s estrade

Zatreba li mu koji savjet, njegovi kolege s estrade – već iskusni djedovi Oliver Dragojević, Zrinko Tutić, Nenad Ninčević, Arsen Dedić... rado će s njime podijeliti iskustva.

A u domu Ane i Mila nema pretjeranog uzbuđenja. Raduju se svojemu prvom djetetu, ali puštaju da sve ide uobičajeno. Dječja soba postoji, ali uređivat će je tek kad doznaju djetetov spol. Opreme za dijete kupovat će potkraj Anine trudnoće.

– Jedna sam od sretnih žena koje trudnoću gotovo i ne osjećaju. Nisam imala mučnine, radim normalno. Spol nismo željeli znati jer nam to nije najvažnije – rekla je buduća mama Ana.

 

A da bi se na RTL televiziji proglasio baby bum pobrinula se i Anina kolegica – Amela Čilić. Svoje drugo dijete Amela će roditi u kolovozu. Trudna je tek mjesec dana, a uza supruga Vladu prinovi u obitelji najviše se raduje njezin četverogodišnji sin Maks koji mamu stalno ispituje kada će joj početi rasti trbuh.

Nestrpljivi Maks

– Upravo smo to svi željeli, da nam se u ovoj godini proširi obitelj. Malo je reći da sam sretna, presretna sam! Radim kao i do sada, u vezi s time trudnoća ništa nije promijenila – kaže Amela.

Nema dvojbe da će u brizi o drugome djetetu već od ljeta mami pomagati upravo Maks koji brata ili seku čeka s nestrpljenjem.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije