Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neželjeni kilogrami

Smršavjela je čak 58 kilograma. Drugi put! I ovako sada izgleda....

Ariana Omipi
Foto: Instagram
1/4
13.12.2018.
u 08:08

Tvrdi kako nije jela samo brzu i nezdravu hranu, često je i sama kuhala i pripremala svoje obroke, što je, znamo, znatno bolja i zdravija varijanta.

Ariana Omipi, pretila je 24-godišnjakinja koja se bori s neželjenim kilogramima još od tinejdžerskih dana, a pošlo joj je za rukom nešto što bi rijetkima uspjelo – smršavjela je 58 kilograma i to – dvaput!

Ova je žena iz Aucklanda, Novi Zeland, jako željela biti zdrava i imati "normalnu" težinu, no njezina ovisnost o hrani u tome joj je najveća prepreka.

Pogledajte i galeriju Namirnice za koje mislite da su zdrave, ali uništavaju zdravlje

Ariana Omipi
1/4

"To je bio nevjerojatno jak osjećaj gladi koji ne mogu opisati, a koji sam mogla blokirati tek privremeno, rekla je za Femail.

Uspjela je, snažnom voljom i odricanjem, smršavjeti sa 126 kilograma na 68 u samo 11 mjeseci. No, ponovno ih je vratila.

Foto: Instagram/Wanda Nara
Foto: Instagram

Tvrdi kako nije jela samo brzu i nezdravu hranu, često je i sama kuhala i pripremala svoje obroke, što je, znamo, znatno bolja i zdravija varijanta.

No, jela je poveće količine hrane i to ugljikohidrate i kalorične namirnice. 

"Iako su moje porcije za svaki obrok bile poveće, stalno sam osjećala glad pa sam išla po još."

Njen večernji obrok sadržavao je gotovo pola kilograma pilećih prsa i još toliko krumpira. Ono što bi joj ostalo, pojela bi kasno navečer.

Direktorica marketinga prvi je put smršavjela 50 kilograma u šest mjeseci 2014. godine uz pomoć keto-dijete.

Početkom 2018. godine bila je na istoj, staroj težini, odnosno, težila je još deset kilograma više kada je ponovno odlučila smršavjeti. To joj je drugi put pošlo za rukom i sada je 58 kilograma lakša.

Foto: Instagram/Wanda Nara
Foto: Instagram

Pogledajte i video Simptomi koji će vam otkriti imate li problema sa srcem

Komentara 8

AU
austrougarskigeneral
09:53 13.12.2018.

dobra mala.

GR
gragakarlovac
13:15 13.12.2018.

čestitam!

GO
Goldstadt
22:33 19.12.2018.

je li baš smršavjela ili smršavila??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije