Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjena navika

Izbacio je sol iz svoje prehrane na 3 mjeseca, evo što mu se dogodilo

Sol
Thinkstock
06.12.2018.
u 17:39

U one dane koje je odredio kao "dan za varanje", jede tjesteninu, piletinu s roštilja sa slaninom.

Dvadesetčetverogodišnji Akash Banerjee odlučio je promijeniti svoj život nakon što mu je umro otac. To je za njega bio jak emotivni udarac, no potaknulo ga je da promijeni način svog života i počne živjeti zdravije.

To je u startu značilo promjenu prehrambenih navika i početak vježbanja nakon što je njegova vaga pokazala 107 kilograma. 

Otada za doručak jede jaje za ručak kuhanu piletinu, za večeru proteinski shake. U one dane koje je odredio kao "dan za varanje", jede tjesteninu, piletinu s roštilja sa slaninom. 

Sol
1/3

Njegov novi način prehrane obuhvatio je i izbacivanje soli na tri mjeseca, piše TOI. Vježbao je gotovo svaki dan dva seta po 40 minuta kardio vježbi, a kada je bilo najteže i kada je poželio odustati od svega, motivirao se svojim starim fotografijama koje nisu skrivale njegove neželjene kilograme. 

Nakon deset mjeseci, Banerjee je smršavio čak 40 kilograma i danas je, tvrdi, druga osoba. 

Pogledajte i video Sanja Žuljević otkriva zašto nije svejedno kada pijemo vodu


 

 

Komentara 34

Avatar @proma-trač
@proma-trač
18:34 06.12.2018.

Kasnite 30 god. To su stara pogrešna ubjeđenja. Najnovija istraživanja pokazuju da ne uzimanje soli puno više šteti organizmu nego uzimanje. Do 5 grama soli dnevno možete uzimati bez ikakvih negativnih posljedica. Dakle umjerenost u svemu je recept zdravog i sretnog života.

VO
vorda400
18:36 06.12.2018.

Nema j.bene teorije da mu je sol kriva za debljinu nego kile ugljikohidrata koje je žderao

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
18:17 06.12.2018.

Kakva bedastoca Lindice - "danas je, tvrdi neka druga osoba" - koja druga, mozda ti? Usput nije samo izbacio sol nego se izgladnjuje i vjezba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije