Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Volim je"

'Moja žena je pretila i zbog toga nam je teško seksati se. Što da radim?'

Shutterstock
27.11.2018.
u 20:28

U braku su dvije godine i volim svoju ženu, ali ne mogu izdržati u krevetu, piše 32-godišnjak

"Ona ima 29 godina, a ja 32. Ona je divna žena i u braku smo dvije godine. Volim je ali mislim da nisam dovoljno dobar u krevetu", započinje ovaj muškarac koji je svoje pitanje poslao kolumnistici The Suna, Deidre. 

"Seksamo se svakih dva tjedna i baš zbog toga mislim da bi trebao biti dobar. No iako je moja žena stvarno divna osoba, ona je pretila i teško mi se s njom seksati. Ja mogu izdržati doslovno samo minutu i to je to."

Kaže da mu nitko ne mora reći da to nije dovoljno, ali ne zna što učiniti. 

"Ona je vrlo osjetljiva na temu težine. Privlači me, ali nije mobilna u krevetu. Što da radim?"

Deidre odgovara: "Neučestao seks znači da imate puno seksualnih frustracija, pa vjerojatno zbog toga prerano završite. Ako joj debljina utječe na pokretljivost, onda joj je zdravlje pod velikim rizikom. Recite joj da se brinete i da bi trebala posjetiti liječnika."

 

Ključne riječi

Komentara 5

PA
pavel1001
23:30 27.11.2018.

postani gej 🏳️‍🌈

MA
malisani
00:06 28.11.2018.

samo hrabro i zajaši tog kita!

SL
slovenc007
20:41 27.11.2018.

Promeniš ženu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije