Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba pomoć

'Seksi bivši dečko vratio se u grad i sada sam shvatila koliko je moj suprug dosadan'

Pixabay
04.01.2022.
u 23:00

Boji se da ne napravi nešto što će požaliti, ali ne može prestati razmišljati o svom bivšem dečku

– Prije otprilike 20 godina imala sam kratku i vrlo uzbudljivu seksualnu vezu sa jako zgodnim tipom.  Nije dugo trajalo - otišao je na putovanje, a zatim se preselio u inozemstvo i sada ima ženu i troje djece. U sretnom sam braku 15 godina i imamo jedno dijete.  Međutim, nedavno se ovaj bivši preselio i vidjela sam ga nekoliko puta po gradu - napisala je jedna žena za Mirror.

Posljednji put kad je naletjela na njega, pitao je ima li vremena za brzo piće, pa su otišli u lokalni pub na nekoliko sati da nadoknade posljednja dva desetljeća i imala je osjećaj kao da je na spoju. 

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

– Otkrila sam da me još uvijek jako privlači, definitivno ima puno seksualne kemije, i sada se osjećam čudno u vezi sa svojim brakom. Moj muž je super, zgodan i vrlo brižan, ali i pomalo dosadan i sad se pitam koliko sam zapravo sretna u svom braku – nastavila je.

– Možda vam muž nije dosadan, već je vaša veza u kolotečini. Iskreno mislim da ako postoji seksualna napetost između dvoje ljudi, to može biti jako snažno i učiniti da se osjećate vrlo zbunjeno. No, samo zato što ga još uvijek volite i što ste imali odličan seks zajedno, ne znači da ne volite svog muža – započela je svoj odgovor stručnjakinja Coleen Nolan.

– Mislim da je veza bila dobra prije 20 godina, onda se ne biste razdvojili. Pronašli biste način da uspijete i sada biste još uvijek bili zajedno. Razmislite o tome što možete izgubiti pokušavajući s ovim muškarcem. Ako vam je dosadno, učinite nešto po tom pitanju. Usredotočite se na stvaranje romantike kod kuće i prisjetite se što vas je prije uzbuđivalo - zaključila je.

Lara (35) je napravila tortu Grincha visoku 1,5 metar: Pohvalio ju je i Jim Carrey koji je glumio Grincha prije više od 20 godina!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije