Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roditelji otkrili

Ovoliko se puta trebate seksati ako želite napraviti dijete

par u krevetu
Foto: Thinkstock
20.06.2017.
u 11:57

Istraživanje je pokazalo kako su parovi u prosjeku nakon šest mjeseci začeli dijete

Iako je potreban sam jedan spolni odnos kako bi se začelo dijete, mnogi znaju da to u praksi zapravo i nije tako jednostavno.

Istraživanje provedeno na 1194 roditelja otkrilo je kako je parovima u prosjeku bilo potrebno 78 odnosa prije nego što su začeli dijete. Tih 78 odnosa imali su u 158 dana, odnosno u roku od šest mjeseci.

Otkriveno je kako se parovi moraju 13 puta u mjesec dana seksati ako žele dobiti dijete.

– Iako slovi kao nesretan broj, u ovom slučaju broj 13 je sretan broj – rekla je Siobhan Freegard, osnivačica portala Channel Mum, otkrivši kako većina parova poveća broj spolni odnosa kada želi začeti dijete.

Trećina žena i polovica muškaraca priznala je kako to obožavaju jer im je to isprika za seks.

– Začeće djeteta može biti zabavno, ali to je također težak i stresan posao i ne posreći se svakom paru – rekla je Freegard.

Istraživanje je također otkrilo kako je omiljena poza za 'pravljenje' djeteta misionarska te ju je koristilo tri četvrtine ispitanih parova. 

Ključne riječi

Komentara 7

ZA
zagabria1
13:46 20.06.2017.

i ja od prve. 178x se mnogi nisu seksali u cijelom braku

LU
Lujo123
13:24 20.06.2017.

Ja sam dvoje napravil od prve - hebali vas istraživaći!

AU
austrougarskigeneral
11:40 21.06.2017.

treba 3 puta na dan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije