Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
niste znali...

Što muškarci uvijek primijete na ženama tijekom seksa?

Seks
Foto: Thinkstock
1/6
11.06.2017.
u 16:20

Depiliranje, uređivanje, pomno biranje donjeg rublja... Neke će i otkazati svoje dnevne obveze taj dan kako bi bile sigurne da će obaviti baš sve oko svog uređenja.

Mnoge će se žene satima pripremati ako pomisle da bi se, barem dok je veza još uvijek na nekim počecima, mogao dogoditi - seks!

Depiliranje, uređivanje, pomno biranje donjeg rublja... Neke će i otkazati svoje dnevne obveze taj dan kako bi bile sigurne da će obaviti baš sve oko svog uređenja. 

No, što od svega toga muškarci zaista i primijete? 

Evo ovo...

Inicijativa

Muškarci vole kada žene preuzmu inicijativu kad je riječ o seksu. Ako je ne pokazuju, muškarci će pomisliti da žena nije zainteresirana. 

Pokrete

Kako se žena giba i koje pokrete koristi ono je što će muškarac svakako primijetiti. Ako je statična i nije baš "aktivna", to će muškarca često odbiti i vjerojatno takvu ženu neće staviti na listu svojih "najboljih seksulanih iskustava za pamćenje"

Oči

Ženine oči otkrit će puno toga. Je li joj dosadno, uživa li ili nešto treće? Otvorene ili zatvorene, ženine oči će muškarcu puno toga otkriti tijekom seksa. 

Disanje

Svaku promjenu disanja, blage ili strastvene uzdahe, muškarac će itekako zamijetiti. Mnoge će to dodatno i uzbuditi. Ako se kontrolirate da budete sasvim tihe i nečujne - nemojte!

Ključne riječi

Komentara 5

MA
Makava
16:30 11.06.2017.

Već imam proljev od ovakvih članaka!

DU
Deleted user
09:03 12.06.2017.

žene u akciji bira ju tren utak kad i s kim flert je afro dizi jak

CE
centirion
19:47 11.06.2017.

Mislim da ovaj članak ne odgovara VL! Možete vi i bolje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije