Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijedi probati!

S čim oprati mrlje s navlaka na sjedalima automobila? Evo što savjetuju pratitelji 'kraljice čišćenja'

shutterstock
14.04.2022.
u 14:30

Sredstvo za čišćenje tepiha lako će ukloniti svaku mrlju s navlake na sjedalima automobila.

Dok domove većina čisti svaki dan, lako je zaboraviti na pranje navlaka za sjedala u automobilu koje ne možemo jednostavno ubaciti u perilicu. Zato je nedavno u Facebook grupi fanova britanske 'kraljice čišćenja' Mrs. Hinch jedna žena pitala korisnike kako je najbolje očistiti prljave navlake, a brzo je dobila na stotine odgovora.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti `čuda`

1/5

- Neugodno mi je kako mi izgledaju sjedala automobila; možete li mi predložiti kako ih očistiti? - napisala je, a u hrpi odgovora jedna se posebno istaknuo.

- Dugo mi je navlaka na stražnjem sjedalu imala mrlju od soka koji se sinu prolio i nedavno sam je oprala sredstvom za čišćenje tepiha marke Dr Beckmann koje na vrhu boce ima i malu četku. Sada je sic kao nov! - napisala je jedna mama, a mnogi su se s njom složili.

- To sredstvo za mrlja na tepisima čini čuda, koristim ga i doma i u autu! - dodala je druga korisnica.

Inače, proizvodi za čišćenje marke Dr Beckmann dostupni su i kod nas, a spomenuto se sredstvo može naći u dm trgovinama po cijeni od 35 kuna.

-  Kad nađete neki dobar proizvod za uklanjanje mrlja; bez obzira koje je marke; nastavite ga koristiti neko vrijeme, nemojte svako malo na istoj mrlji izmjenjivati različite proizvode jer ćete ju samo pogoršati - poručio je jedan pratitelj, a prenio The Sun.

Zaboravite na sredstva za čišćenje: Tvrdokorne mrlje u zahodskoj školjci očistite “pomoćnikom” iz kuhinje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije