Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Romantičan vikend s boljom polovicom ili predivan obiteljski Uskrs? U oba slučaja svi putevi vode na Lošinj

LH&V
Foto: LH&V
1/7
04.04.2022.
u 14:22

Iako odlaske na more najčešće vežemo uz ljeto i godišnji odmor, za većinu nas ipak su najslađi oni mali proljetni weekend getawayi, kada u blagom suncu, mirisu borova i beskrajnom plavetnilu pronalazimo savršen i prijeko potreban predah od izazova svakodnevice

Ako ste jedni od onih koji posebno uživaju u ovakvim kratkim, ali slatkim proljetnim odlascima na Jadran, ovog se travnja imate itekako čemu veseliti – pogotovo ako još nikada niste proveli Uskrs na ovakav način. Neovisno o tome maštate li o romantičnom vikendu u dvoje ili obiteljskoj uskrsnoj idili, svi putevi vode na Lošinj, otok vitalnosti na kojem je smještena jedna od najčarobnijih uvala na čitavom Mediteranu – uvala Čikat.

Otkrijte samo srce rajske uvale Čikat

Foto: LH&V

Uvala Čikat, poznata po stoljetnim borovima, kristalnom moru i mirisima koji liječe i dušu i tijelo, u svom samom srcu krije dva posebna bisera luksuznog hotelskog brenda LH&V – Hotel Bellevue i Boutique Hotel Alhambra. Zašto su ovi hoteli toliko posebni, a posebice u vrijeme Uskrsa? Odgovore ćete pronaći upustite li se u čaroliju njihovih uskrsnih ponuda koje pomno pripremaju iz godine u godinu. Tako i ove godine sve goste za Uskrs već tradicionalno očekuje izuzetna gastronomska ponuda u nagrađivanim restoranima te pregršt prilika za potpuni odmor tijela i uma. Opuštajuće večeri uz koktele, ponajbolju vinsku kolekciju na Jadranu i jela vrhunskih chefova, najbolji svjetski wellness program te pregršt zabavnih sadržaja za najmlađe mali su dio svega što vas ovog Uskrsa očekuje u uvali Čikat.

Čarolija postaje stvarnost u prekrasnom hotelu Bellevue

Foto: LH&V

Ako vam se Uskrs nikad dosad nije činio kao blagdan za putovanja, obiteljska avantura u režiji hotela Bellevue definitivno će vam promijeniti mišljenje, a posebice ako su centar vašeg svemira upravo vaši najmlađi. Hotel Bellevue svoju je uskrsnu ponudu pripremio upravo misleći na njih pa će tako vaše mališane oduševiti čarobnom avanturom s Alisom u zemlji čudesa, bojanjem pisanica, dojmljivim mađioničarskim predstavama, radionicama o dupinima, utrkama zečića i omiljenim Flash Light Egg Hunt-om. Naravno, itekako se mislilo i na one malo starije, koji će imati priliku uživati u nezaboravnom gurmanskom iskustvu u nagrađivanom restoranu Matsunoki. Inspirirana jednim od najposebnijih proljetnih događaja u zemlji izlazećeg sunca, svečana subotnja večera „Sakura Splendour” - kulinarska simfonija od šest sljedova u režiji čak četiri renomirana chefa, među kojima se posebno ističe Orhan Cakiroglu, oduševit će istinske ljubitelje hrane i pića. Budući da je uskrsni doručak neizostavan i predivan dio tradicije, u hotelu Bellevue vas na Uskrs čeka i besplatni raskošni brunch.

Osjećajte se kao filmska zvijezda u blistavoj Alhambri

Foto: LH&V

Međutim, ako ste svoj savršeni Uskrs i proljetni getaway zamislili kao romantično putovanje za dvoje, Boutique Hotel Alhambra pružit će vama i vašoj boljoj polovici tretman za prave holivudske zvijezde. U restoranu Alfred Keller, nedavno nagrađenom Michelinovom zvjezdicom, pod vodstvom sjajnog chefa Michaela Gollenza, očekuje vas pravi gastronomski spektakl. Živa jazz glazba, rapsodija okusa i mirisa te jedinstveni wellness rituali kakve ne nudi nijedno drugo mjesto, razbudit će sva vaša čula i dodatno vas povezati s voljenom osobom. Dođete li na Blistavi Uskrs u Alhambri, oduševit će vas jedinstveni tretmani kristalima, blagdanski tečaj kuhanja “Kuhanje sa zvijezdama” s kuharom Michaelom Gollenzom, sjajna gala večera „Wine and Shine“ te „Bubbles & Sparkles“ uskrsni brunch, na kojem vas čeka i Swarovski dar kao znak pažnje.

Doživite najbolji svjetski wellness

Foto: LH&V

Naposljetku, ako nešto u ovim perjanicama brenda LH&V nosi više nagrada i priznanja od gurmanske ponude, onda su to wellness i spa čiji kraljevski doživljaj dodatno upotpunjuje čarobna priroda koja okružuje hotel. Istražite zadivljujuću prirodnu okolinu sudjelujući u ekološkom izletu ili se nagradite zasluženim opuštanjem u najboljem hotelskom spa centru na svijetu prema izboru prestižne organizacije World Spa Awards. Kakve sve užitke kriju ovi renomirani i svjetski nagrađivani wellness centri, najbolje otkrijte sami.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije