Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
restoran trošt

Riblji tris za one koji nisu jako gladni

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/5
23.07.2019.
u 23:15

Pogled s terase na otočići Sveti Juraj i staru gradsku jezgru – neprocjenjiv je. Uz to, osoblje iznimno ljubazno.

Kada vam u jednome restoranu iskreno kažu da svakako morate posjetiti drugi, konkurentski, jer boljeg od njega nema, pa kada vam taj isti restoran preporuče na još nekoliko mjesta, onda će vas barem znatiželja potaknuti da odete vidjeti što je to kad ih i konkurencija toliko hvali.

Sama pozicija obiteljskoga restorana Trošt u vrsarskoj marini bila je obećavajuća, prvi red do mora. Pogled s terase na otočići Sveti Juraj i staru gradsku jezgru – neprocjenjiv je. Uz to, osoblje iznimno ljubazno.

A tek hrana...!

Teško je zapravo reći što je bilo bolje, a potvrđuju to i brojni gosti ovoga restorana koji uz terasu i salu ima i konobu uređenu u istarskome stilu, s velikim ognjištem za gradele. Riblja juha (30 kuna) bila je fenomenalna, tjestenina (šurlice) sa škampima i vrganjima (95 kuna) još bolja.

Ako niste odveć gladni, dostatan će vam biti i riblji tris (70 kuna) od bakalara, hobotnice i riblje paštete.

Malo domaćega crnjaka (litra je 70 kuna) neće biti naodmet. Na meniju restorana su ribe, školjke, domaće tjestenine, mesna jela... I slastice. Kada vam se čini da više ništa ne možete “staviti u sebe”, za jedan sorbet (18 kuna) uvijek će se naći mjesta. A na kraju slasnog obroka bit će vam jasno zašto restoran Trošt hvali i konkurencija.

Izbor i kvaliteta jela (do MAKS. 50 bodova)  49

Izbor i ponuda pića (do MAKS. 15 bodova)   13

Posluga i ljubaznost (do MAKS. 10 bodova)  10

Dojmovi i prostor (do MAKS. 20 bodova)   19

Ukupnost ponude (DO MAKS. 5 bodova)   5

UKUPNO:  96

Komentara 1

SA
samoborka
06:21 24.07.2019.

Tko god radi dobro i trudi se ,nek mu je sa srecom. Ovaj restoran izgleda lijepo (sudeci po fotografiji), navedene cijene su sasvim ok, jedino mi djeluje (ako je suditi po prikazanom) da su porcije vrlo male.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije