Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiva mozgalica

Rekord je 38 sekundi, možete li brže? Na ilustraciji pronađite suca bez čekića!

Schmidt and Clarke
15.09.2021.
u 07:00

Svi suci obučeni su u istu odoru, a vi trebate pronaći onog kojem nedostaje jedan ključan predmet - čekić.

Obraćanje pažnje na detalje ključna je kako biste bili uspješan odvjetnik, no koliko ste vi dobri u tome pokazat će vam ova zanimljiva mozgalica, kako piše Daily Mail.

Autori mozgalice, tvrtka za odvjetnike Schmidt i Clark, izazvali su igrače da pronađu suca koji nema čekić, a rekordno vrijeme koje treba pobijediti je 38 sekundi. Možete li vi brže?

Foto: Schmidt and Clarke

Nezapamćena prevara u Dubrovniku: Žena (63) uplatila više milijuna misleći da ulaže u kriptovalute!

1/4

Kako bi zakomplicirali stvari, autori su suca sakrili među morem sudaca koji su obučeni u istu odoru te se nalaze u svojim klupama. Ako ne možete pronaći suca bez čekića, pogledajte rješenje:

Foto: Schmidt and Clarke

Mladence Gabrielu i Karla iz Međimurja vatrogasci su ispratili vodenim mlazovima i sirenama! ❤

Ključne riječi

Komentara 4

AM
amajketi
08:41 15.09.2021.

6 sec

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
09:38 15.09.2021.

Toliko crnih sudaca nema

DU
Deleted user
08:24 15.09.2021.

3 sek. srušio rekord, da onaj baksuz između dve žene, bilo bi prije da je prva slika cijela.. i inače, nema cijeli donji red, a nema ni četvero sa lijeve strane... jer se ne vidi... ma zapravo, nitko nema "čekić", to su sve džezve za kafu :P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije