Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO I GDJE VJEŽBATI

Put do savršenog tijela preko dobrih vibracija

09.04.2009.
u 18:28

Pravo je vrijeme da tijelo počnete dovoditi u formu za dugo toplo ljeto.

Velik hit u vježbanju trenutačno je Powerpalte, koji je izvrstan i za ljude koji imaju problema s kralježnicom, a poseban program Ljetni fit nudi se u klubu Zdrave fibracije. Taj program primjeren svima jer je svaki trening prilagođen individualnim potrebama, mogućnostima i ciljevima.

Nakon dva tjedna vježbi općeg karaktera za poboljšanje opće kondicije, program je tako zamišljen da se vježbanjem fokusira na grupe mišića, od trbuha i leđa, nogu i stražnjice do ruku, koje razodijevamo prve. U 24 treninga koje je optimalno iskoristiti u osam tjedana Ljetni fit pruža povećanje kondicije i tonusa mišića, poboljšani rad metabolizma, smanjenje stresa koji se nakupio tijekom duge zime i brojnih obveza.

Za pozitivne promjene zaslužne su vibracije koje se prenose na tijelo i potiču nesvjesne kontrakcije mišića koje, zajedno s voljnima, intenziviraju vježbu i njene efekte. Stimulirajući do 97 posto mišićnih vlakana, vibracijski trening je otkriće koje podiže cijelo tijelo već u nekoliko tjedana primjene. I u Vita fitness i spa klubu, u kojem je nadevno predstavljena nova Adidasova kampanja prilagođena različitim tipovima žena, nude posebne proljetne programe, prilagođene individalnim zahtjevima klijenticama.

Novost je da ćete, uz idealnu vježbu, dobiti i jelovnik prilagođen vašem životnom ritmu. Veliki hit je i grupni cycling – vožnja sobnog bicikla u skupinama, a popularna je i teretana Marija Mlinaraća, u kojoj možete vježbati kao Spartanci – s antiknim spravama, primjerice balvanom.

Najisplativija je varijanta, ako se odlučite na učvršćivanje i redefiniranje tijela, uplatiti specijalizirani program, primjerice Ljetni fit, koji traje osam tjedana i koji će vas dovesti u vrhunsku formu – stoji 2000 kuna.

Odlučite li se na pojedinačni trening, platit ćete ga sto kuna pa je očito da se i te kako isplati uzeti paket. I u Viti, kao i u svim fitness centrima, vrijedi slično pravilo i puno je isplativije upisati neki program nego dolaziti na pojedinačne jer su oni zapravo najskuplji, a i teško ćete se natjerati na redovito vježbanje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije