Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskorištava ga

Požalio se stručnjakinji: 'Moja starija šefica ne želi vezu, ali me stalno zove na seks'

shutterstock
11.05.2021.
u 21:45

On ima 19, a njegova šefica 49 godina. Njihova veza započela je nakon što ga je šefica došla posjetiti kod kuće poslije njegove prometne nesreće

- Uživao sam u strastvenom seksu sa svojom starijom šeficom. Htio sam postati ozbiljniji s njom, ali mislim da nikad neću prestati biti njezina tajna.  Skupi pokloni, romantični vikendi daleko... Pokušao sam joj pokazati da ću se dobro ponašati prema njoj, ali čini se da je ne zanima pravi odnos - napisao je jedan muškarac za The Sun.

On ima 19, a njegova šefica 49 godina. Njihova veza započela je nakon što ga je šefica došla posjetiti kod kuće poslije njegove prometne nesreće. Tada je osjetio seksualnu privlačnost i kemiju među njima te je odlučio biti hrabar i poljubiti je. 

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Na kraju smo se poseksali na sofi mojih roditelja. Nisam mogao vjerovati da mi se to događa. Nakon toga, imali smo seks dva ili tri puta svaki tjedan. Bilo je ludo. Ima troje djece i unuka koji se rodio dok smo bili zajedno. Mislio sam da je sve u redu među nama, ali onda sam saznao da ima drugog muškarca s kojim se viđa. Htio sam riješiti stvari na romantičnom putovanju u Pariz, ali mislim da je među nama gotovo - nastavio je.

- Da, nažalost, zvuči kao da je gotovo. Iskoristila te je, ali zaslužuješ bolje. Ne želite biti crna ovca u njezinoj obitelji niti na poslu. Recite joj da je bilo prekrasno, ali sada ste spremni za nešto više od samo seksa. Cijenit će što završavate tamo gdje ona to nije mogla - odgovorila mu je psihoterapeutkinja Deidre.

Ovaj balon napuhan je već 30 godina i nije se ispuhao: "Nadam se da će izdržati do mog 50. rođendana"

 

Komentara 2

AS
aspiranto1950
23:23 11.05.2021.

Mali umjesto da uživa u desertu par puta tjedno, i bude sretan jer je službeno solo, on počne maštati o nekoj ozbiljnoj vezi sa ženom koja će za 10 godina biti baba, a on će imati tek 29 - i sve upropasti.

MO
montello
14:44 12.05.2021.

Haha 30ngod starija od njega uzivaj u sexu ne vezi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije