Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljski odnosi

Tia Mamić nakon dugo vremena objavila sliku sa suprugom, a pohvalila se i čestitkom bivšeg muža

Foto: Instagram
1/8
10.05.2021.
u 13:16

Nakon razvoda od košarkaša Chrisa Warrena Tia je s njim ostala u prijateljskim odnosima, a nedavno je opisala i kako je prošlo upoznavanje između Chrisa i Marija Mamića.

Tia Mamić ovog vikenda je nakon dugo vremena objavila na Instagram storyju zajedničku fotografiju sa suprugom Marijem Mamićem i na fotografiji je napisala kako su ukrali dječje rekvizite za fotkanje. Kasnije je na ovoj društvenoj mreži podijelila i čestitku bivšeg supruga košarkaša Chrisa Warrena povodom Majčinog dana.

- Sretan Majčin dan majci mog dječaka - napisao je Chris i objavio fotografiju na kojoj je Tia s njihovim sinom Dominicom, a Tia je odgovorila: Hvala dječakovom tati. Od Chrisa se rastala nakon pet godina braka ali i dalje su ostali u prijateljskim odnosima. Njihov sin početkom godine je slavio rođendan ali nije imao veliko slavlje zbog epidemioloških mjera koju su na snazi zbog pandemije koronavirusa. Iako je veliko slavlje izostalo Dominic nije bio tužan jer mu je tata Chris uspio iz Amerike doći na njegov deseti rođendan. - Iskreno, mislim da nije previše tužan. Jedina želja mu je bila da dođe tata jer ga nije vidio četiri mjeseca. Ipak, on je, hvala Bogu, uspio doći - rekla je Tia za Story.

Jednom prilikom ispričala je i kako je Mario upoznao njezinog bivšeg supruga, košarkaša Chrisa Warrena. - Kad smo Mario i ja tek prohodali on se našao s Chrisom i rekao mu da je on njegova produžena ruka, da nije tu ga ga ničim zamijeni. Htio je da se upoznaju i da vidi da je dobar i normalan i da će uvijek biti tu za Dominica i da može računati na njega - rekla je Tia.

Foto: Instagram

Ključne riječi

Komentara 5

TT
tik tak
14:21 10.05.2021.

Dakle trpaju zajedno...

GG
gjeneroj@gmail.com
08:18 11.05.2021.

Loše.

DU
Deleted user
07:28 11.05.2021.

A jeste zlobni (komentatori). Pa ova žena je zaslužna Hrvatica znanstvenica, domoljubka i altruistica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije