Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa sa Željanom

Farmerica Samanta progovorila o bolesti koju ima već 15 godina: 'Dugo mi je trebalo da je prihvatim'

Foto: Facebook
1/6
10.05.2021.
u 08:33

Osim o svojoj vezi, Samanta je odlučila javno progovoriti i o bolesti zbog koje godinama trpi osude na račun svog izgleda.

Zadranka Samanta Knežević (25), u 13. sezoni showa ''Ljubav je na selu'' srodnu je dušu pokušala pronaći na imanju Nevena Landeka (26), no zahvaljujući društvenim mrežama otkriveno je da je nakon snimanja zaiskrilo između nje i Željana Arnerića (44) koji je bio na farmi kod Raseme. Samanta i Željan ne kriju koliko su sretni zajedno pa često objavljuju zajedničke fotografije. Na jednoj od posljednjih golupčići poziraju zajedno u prirodi, a Samanta je stavila u opis "Baby" i emotikon srca. "Predivni ste", "Super", "Ljubav", samo su neki od komentara ispod zajedničkih fotografija. 

Foto: Facebook/TS Auris
A osim o svojoj vezi, Samanta je odlučila javno progovoriti i o bolesti zbog koje godinama trpi osude na račun svog izgleda. Riječ je o vitiligu, autoimunoj bolesti koja uzrokuje depigmentaciju kože. 

"Htjela bih danas slaviti ljude kao što sam ja. Ljude koji su rođeni s istom autoimunom bolesti kao i ja, a to je vitiligo. Ljudi koji nemaju dovoljno pigmentacije u koži, koji su osuđivani od društva zato što su drukčiji, a ipak svi ste predivni i posebni. Ne treba vam šminka da budete ono što jeste. Od 10. godine života imam vitiligo. Dugo mi je trebalo da ga prihvatim, ali kad sam ga prihvatila, to je jedno olakšanje. Danas mi je čudno reći, ali obožavam svoj vitiligo", zaključila je Samanta. 

Foto: Facebook/TS Auris

Inače, Zadranka je u ovoj sezoni popularnog RTL-ova showa privukla pozornost kad se s Nevenom ljubila u gepeku njegova automobila. – Iz čistog mira me poljubio u gepeku, nisam se ni nadala. Poseban je doživljaj ljubiti se u gepeku, to je posebna vrsta romantike – izjavila je Samanta u emisiji.

Nakon što je Nevenova "zlatna djevojka" pronašla ljubav sa Željanom, Željan se odlučio ispričati Nevenu i napisao mu je poruku na njegovu profilu na Facebooku. "Imam potrebu da ti se ispričam, nadam se da se ne ljutiš, srce ne bira, oprosti još jednom", napisao je Željan. Od Nevena je dobio sljedeći odgovor: "Nemaš se ti meni što ispričavati, nek vam je sa srećom." Željan mu je zahvalio na iskrenom odgovoru.

Foto: Facebook/TS Auris

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Nikom Turković

Komentara 4

MA
Marin0021
11:11 10.05.2021.

Sad si je nasla tatu, super.

NO
nolimits930
10:45 10.05.2021.

ima ta jos nest, sva je klimava

Avatar pandarean_brewmaster
pandarean_brewmaster
22:34 10.05.2021.

Znao sam da je nesto sto ne boli, ali nisam bas pogodio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije