Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatko i hrabro

Pogledajte video u kojem trogodišnjakinja mami boji kosu - i to s nevjerojatnim uspjehom!

TikTok/aymieandgracie
26.03.2021.
u 13:30

"Bolje joj dajte napojnicu!", napisao je jedan pratitelj, a mnogi su komentirali široki vokabular i domišljatost trogodišnje djevojčice koja se s mamom igra frizera.

Mnoge žene, kad je uređivanje kose u pitanju, imaju svoju preciznu rutinu koje se strogo drže: uvijek koriste iste proizvode, posjećuju istog frizera kojem vjeruju i njeguju neki svoj karakteristični stil.

No jedna je mama nedavno svojom hrabrom odlukom pokazala da joj je sve to manje bitno od dobrog provoda njene trogodišnje kćerke i malenoj dopustila da joj sama oboji kosu u ljubičasto.

Mama Amy snimila je video cijelog tog procesa u kojem se vidi kako preslatka djevojčica Gracie mami na kosu nanosi boju i odbija bilo kakvu asistenciju, a cijelo vrijeme 'baca' i domišljate, povremeno i malo drske komentare.

@aymieandgracie

My 3 year old has become my new stylist. I don’t think she will let me do my own hair ever again. ##mommydaughter

♬ original sound - Amy

Video je s više od 12 milijuna pregleda brzo postao viralan, a prikupio je i preko dva milijuna lajkova, prenosi Mirror.

Gracie na početku drži par pramenova Amyne kose i priprema se za 'posao', te komentira:

- Wooow, izgledaš tako lijepo ... - kaže, a kasnije sama zaključuje i da ono što je do tada napravila 'izgleda prilično dobro'.

Saznajte kako Lana Klingor Mihić uzgaja pse šampione i što zapravo znači biti influencer

1/5

U jednom trenu odustane od sporog nanošenja boje kistom i počne ju mami na glavu utrljavati rukama, a negdje 'na pola puta' odluči i da je - 'za danas dosta', i da će joj ostatak glave obojiti sutra...'

- Srećom, od te je ideje kasnije odustala - piše Amy, koja brzo objavljuje i video s konačnim rezultatom koji je nevjerojatno dobar - takav da ni neki profi frizeri ne bi napravili bolji posao - a nekoliko ih je u komentarima to i priznalo.

- Dajte joj napojnicu! - piše jedan pratitelj, a mnogi su komentirali i široki vokabular i domišljatost trogodišnje djevojčice. 

Frizerka otkrila: 'Na kraju šišanja, uvijek je važno nagnuti glavu naprijed!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije