Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karlovac

Pivskom zdravicom otvoreni 29. Dani piva

dani piva karlovac 2015.
Foto: PR FOTO
1/6
24.08.2015.
u 12:49

Prije službenog otvorenja Karlovcem je prošetala tradicionalna povorka u kojoj je bilo oko 500 sudionika. Povorka je krenula iz centra Karlovca i stigla na Športsko-rekreacijski centar Korana gdje se do 31. kolovoza održavaju Dani piv

Uz pivsku zdravicu i vatromet otvoreni su 29. Dani piva Karlovac, najveći i najstariji hrvatski festival piva. Dane piva je otvorio gradonačelnik Grada Karlovca Damir Jelić koji nazdravio Karlovačkim pivom s predsjednicom Uprave Karlovačke pivovare Brankom Slaveskom. Na glavnoj pozornici nastupila je Severina. Prije službenog otvorenja Karlovcem je prošetala tradicionalna povorka u kojoj je bilo oko 500 sudionika. Povorka je krenula iz centra Karlovca i stigla na Športsko-rekreacijski centar Korana gdje se do 31. kolovoza održavaju Dani piva.

Dugogodišnji generalni sponzor Dana piva, kompanija HEINEKEN Hrvatska i ove godine organizira zanimljive događaje u sklopu manifestacije. Tako će ljubitelji piva danas od 16 sati moći kušati studentsko pivo Veleučilišta u Karlovcu. Osim Karlovačkog, koje je napravljeno od hrvatskog ječma, i ostalih brendova kompanije HEINEKEN Hrvatska, ljubitelji piva moći će uživati u nekim stranim pivskim brendovima kao što su: Żywiec Marcowe, Żywiec Porter, Żywiec Bock, Żywiec APA, Warka Strong, te Birra Moretti.

HEINEKEN Hrvatska nastavlja promicati odgovornu konzumaciju kroz podjelu narukvica s natpisom Ja sam 18+, te kroz besplatan prijevoz autobusima iz Ozlja i Duge Rese kako bi odrasli potrošači bezbrižno uživali u omiljenom pivu. U suradnji s tvrtkom Čistoća na lokaciji Dana piva postavljen je kontejner za recikliranje, a Karlovačko zelene patrole svakog odraslog potrošača koji reciklira 10 praznih plastičnih čaša nagrađuju Karlovačkim pivom. Putem ove aktivnosti pod imenom Recikliraj i nazdravi! želi se poticati recikliranje i briga o okolišu na Danima piva. Tradicionalno, za vrijeme trajanja manifestacije održat će se i dan otvorenih vrata pivovare u Karlovcu u ponedjeljak, 24. kolovoza od 14 do 17:30 sati kada će svi zainteresirani moći vidjeti gdje i kako se pravi Karlovačko pivo. Sve informacije vezane uz Dane piva Karlovac dostupne su na Facebook stranici Dana piva Karlovac.

>> Na Danima piva degustiralo se Studentsko pivo Veleučilišta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije