Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNO POZIRANJE

Par influencera na Instagramu podigao prašinu: Hrabri ste, ali nemojte

Kelly i Kody
Foto: Instagram
1/5
12.04.2019.
u 15:20

Nije poznato tko ih je fotografirao ili su namjestili fotogarfiranje s vremenskim odmakom, no u svakom slučaju, ako i budete u prilici, nemojte pokušati izvesti isto.

Mnogi mogu samo sanjati o tome da putuju svijetom, otkrivaju razne destinacije i kulture, borave u prekrasnim destinacijama i još na taj način zarađuju. To su omogućile društvene mreže, no u toj utrci da se izdignu od ostalih, istaknu među masom fotografija i ideja, neki će otići korak dalje. Ponekad i preko ruba. 

Upravo to napravili su američki par Kelly i Kody. Doslovno. Na svom Instagram profilu naziva @positravelty objavili su fotografiju s Balija, omiljenog ljetovališta brojnih Amerikanaca i Australaca, iz resorta Kayon Jungle Resort, koji se nalazi u oazi zelenila na smao 20 minuta od poznatog turističkog grada - Ubud.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇺🇸 Our greatest strength in life, our most important principle, is discernment. Only you can know your body, feel the space around you and understand your capabilities. We would all do well to remember this, knowing that not every action, style or path we witness through others is or should be, replicated. At the end of the day we are to hold ourselves accountable for the decisions that we make. ※ 🇵🇦 La mejor fortaleza en la vida, el moral más importante, es discernimiento. Solo puedes entender tu cuerpo, sentir el espacio que te rodea y comprender tus capacidades. Haríamos bien en recorder este, sabiendo que no toda acción, estilo o camino que presenciamos por otros es o debe ser, replicado. Al final del dia, somos responsables de las decisiones que hacemos. ※ Thank you @kayonjungleresort for an unforgettable experience! ※ ※ #balitravel #couplesgoals #ilovetravel #bestplaces #baligasm #ubud #balitravel #novios #junglelife #viajeros #wetravel #travelinspo #adventurous #indonesiaparadise #speechlessplaces #infinitypool #welltraveled #earthpix #baliholiday

A post shared by Kelly + Kody ⚤🇺🇸 (@positravelty) on

 

Na fotografiji je Kody u bazeni u drži Kelly izvan bazena, na samom rubu. Mnogi su komentirali kako su jako hrabri, ali da je taj potez i jako riskantan jer bi se lako mogla dogoditi nesreća s obzirom da je rub bazena na visini od nekoliko metara i pad bi mogao biti koban. Mnogi su komentirali i kako je fotografija atraktivna, ali može i mnoge "navesti" da ih pokušaju kopirati, s manje sreće i uspjeha.

Foto: Instagram Asos
Foto: Instagram

No, par je napisao kako bezuvjetno vjeruju jedno drugom i dugo su se pripremali za ovu fotografiju s mnogo opreza. Nije poznato tko ih je fotografirao ili su namjestili fotogarfiranje s vremenskim odmakom, no u svakom slučaju, ako i budete u prilici, nemojte pokušati izvesti isto.

Pogledajte i video Putnica izbačena iz aviona 

Komentara 2

DU
Deleted user
19:14 12.04.2019.

Znaci influencer je moderni naziv za digitalnog uhljeba koji zivi na racun drugih ne radeci ama bas nista korisno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije