Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraživanje

Ovo su stvari koje će vas najčešće odbiti tijekom seksa

Seks
Foto: Thinkstock
1/7
30.10.2017.
u 21:45

Najbolje rješenje je uvijek razgovarati s partnerom ili partnericom kako biste utvrdili je li vaš seksualni život zadovoljavajući ili postoje smetnje koje se jednim razgovorom mogu utvrditi i otkloniti.

Jeste li se ikada zapitali je li to nešto što radite tijekom seksa "čudno", ali je druga strana previše pristojna da vam to prizna na glas? 

Istraživanje koje je proveo Forktip, a u kojem je sudjelovalo 5,000 odraslih osoba, pokazalo je što je mnogima najmrže što radi njihov partner ili partnerica tijekom seksa, piše Metro. 

Ženama najviše smetaju čudni zvukovi koje muškarci ispuštaju, mali penis, prebrza ejakulacija i prečesto mijenjanje položaja u seksu. 

Muškarcima najviše smetaju čudni zvukovi žena tijekom seksa, male grudi kod žena, "labava" vagina...

Ipak, treba uzeti u obzir da smo svi različiti i da su mnoge te "smetnje" subjektivne. Male grudi nekima su posebno seksi, nečiji "čudni zvukovi" drugima bim ožda bili sasvim uobičajeni i poželjni. Upravo s tim na pameti trebalo bi razgovarati sa svojim partneromi li partnericom ako sumnjate da postoji koji problem tijekom seksa. 

Najbolje rješenje je uvijek razgovarati s partnerom ili partnericom kako biste utvrdili je li vaš seksualni život zadovoljavajući ili postoje smetnje koje se jednim razgovorom mogu utvrditi i otkloniti. 

Komentara 3

BE
beitsche
22:47 30.10.2017.

Kod ispustanja cudnih zvukova najbolje pomaze WD40 .

IL
ilijan
22:35 30.10.2017.

Koji ste vi pametnjakovići

AU
austrougarskigeneral
09:52 31.10.2017.

koji čudni zvukovi ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije