Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva reklama

Ovo je otok za orgije zbog kojih se mnogima diže kosa na glavi

Raskalašeni odmor na jahti
screenshot/youtube
13.10.2017.
u 10:38

Prostitucija je u Kolumbiji legalna, ali svodništvo nije, pa je nejasno je li ovom reklamom spomenuta tvrtka prekršila tamošnje zakone

Reklama za otok, koji se nalazi nedaleko obale Cartagena u Kolumbiji, izazvao je ogorčenje svjetske javnosti. 

Plasirala ju je tvrtka "Good Girls", a po cijeni od 600 do 1499 dolara na raspolaganju je najraskalašeniji odmor na svijetu. 

Reklama za "Otok za seks", u kojoj se promovira četverodnevni paket-aranžman, izazvala je mnoštvo negativnih komentara internetske zajednice zbog "promoviranja nemorala na Youtubeu". Prostitucija je u Kolumbiji legalna, ali svodništvo nije, pa je nejasno je li ovom reklamom spomenuta tvrtka prekršila tamošnje zakone, piše Independent.  Reklama prikazuje jednog muškarca koji dolazi na "otok hedonizma"

 

60 prostitutki dostupnih 24 sata dnevno

Svoj raskalašeni odmor može rezervirati 30 muškaraca kojima bi tijekom boravka na otoku na raspolaganju 24 sata na dan bilo 60 prostitutki. 

Svaka karta uključuje dvije djevojke na dan uz neograničeni seks tijekom četverodnevnog boravka na privatnom otoku. "Svoje dvije djevojke" muškarci mogu u svakom trenutku zamijeniti s djevojkama drugih gostiju, navedeno je na web-stranici organizatora događaja koji traje od 24. do 27. studenoga. 

Gostima se nude i svakodnevna "seks-iznenađenja" na luksuzno opremljenoj jahti na kojoj će boraviti, a ističe se i kako je odmor "narcotic friendly".

Navodno su im osigurane i neograničene količine kokaina i alkoholnih pića po izboru, a čeka ih iznenađenje drugi dan odmora, kada imaju pravo na polusatno druženje sa 16 žena odjednom koje bi gostima trebale udovoljavati. Zrakoplovni i brodski prijevoz do otoka uključen je u cijenu, baš kao i svi obroci. 

Ključne riječi

Komentara 7

BO
BozeSacuvaj
12:53 13.10.2017.

Ajd ne pisite gluposti..takav nacin turizma vec desetljecima postoji u Amsterdamu i Njemackoj..sve dok su cure uredno placene i zdravstveno te mirovinski osigurane-u cemu je problem..tko ima novce za takve stvatri-neka skupo placa..ako nije sposoban si naci curu koja mu se svida na normalan nacin onda takva osoba ni ne zasluzuje nista drugo nego da odrjesi kesu

AU
austrougarskigeneral
18:42 13.10.2017.

tamo treba otić šta prije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije