Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvostruki kriteriji

Ovo je fotka guze koju je Instagram uklonio kao neprimjereni sadržaj

Meghan Tonojes
Foto: Meghan Tonojes/Instagram
23.05.2014.
u 10:30

Ekipa s Instagrama kasnije se ispričala glazbenici koja bilježi svoju borbu s kilogramima

Kad je fotku svoje obnažene guze na društvenu mrežu postavi Kim Kardashian, to je #belfie oko kojega se nitko ne buni.

Slično je i s mnoštvom golišavih fotografija koje anonimne djevojke postavljaju na Instagram.

No, kad je osvanula fotografija malo jače guze u gaćicama, čelnici Instagrama uklonili su je s objašnjenjem da se radi o - pornografskom sadržaju.

Fotografiju pozadine koja je brzo uklonjena objavila je plus-size blogerica i glazbenica  Meghan Tonjes (29).

Nakon što su joj 'skinuli' fotografiju, obratila se Instagramu videom koji je postao hit na YouTube-u. Meghan je u svom najdebljem periodu težila više od 140 kilograma koje sad kontinuirano skida, a profil na Instagramu koristi i kako bi sljedbenike i prijatelje upoznala s napretkom.

- Nemam se čega sramiti, to su fotografije mog napretka i slikala sam se i u teretani i u odjeći za vježbanje, fotkala sam dijelove tijela na koje sam ponosna, kazala je. Ponosna je na svoje obline i na tijelo koje je još uvijek, kaže "debelo".

Nakon njezine velike kampanje koju su mnogi podržali, iz Instagrama je stigla isprika, a fotografija je vraćena na profil.

>>Znate li što je 'belfie'? Zbog ove fotke guze Kelly Brook eksplodirao internet

>>Zbog ove fotografije odbili su objaviti njezinu priču o velikom uspjehu

Komentara 1

CA
cortesova arkebuza
12:39 23.05.2014.

Poštujem i cijenim žene koje imaju samopouzdanje i ne srame se svog tijela,bez obzira kakvo je.Nije me iznenadilo da je instagram skinuo sliku,jer "moderni mediji" imaju zadatak promovirati,nastrano,bolesno,na oko "perfektno",iako takvog nema.Za takvo "perfektno" je i izmišljen fotoshop.Meni je osobno drago sve šta je prirodno,ovakve žene,pametne,zaslužuju naklon jer se nisu dozvolile manipulirati od modne i inih industrija.A mediji neka i dalje promoviraju sitne droce,koje snimaju filmiće,a onda od tih istih medija budu dizane u nebo kao "zvijezde",iako to nisu i nikada neće bit.Prave zvijezde su žene poput Meghan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije