Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo jednostavno

Otkrila odličan trik za rješavanja mucica s odjeće: 'Stvarno je sjajno!'

shutterstock
05.08.2020.
u 07:00

Potrebno vam je samo nekoliko sekundi i jedan proizvod da se riješite mucica s odjeće.

Odjeća nakon nekog vremena postaje iznošena, a onda se pojavljuje i neizbježan problem - mucice. Koliko god ih se pokušavali riješiti, uvijek ostaju po odjeći i kvare njezin izgled. Isti problem imala je Becky Warmington sa sinovom uniformom te je stalno tražila učinkovito rješenje, a onda ga je otkrila pomoću sasvim običnog proizvoda - britvice za brijanje, prenosi The Sun.

Foto: Daniel Pavlić

Nakon mnogo neuspjelih proizvoda, Becky je odlučila isprobati britvicom maknuti mucice. Jednostavno je odjeću ‘obrijala’ i britvicom sakupila sve mucice, a svoje oduševljenje podijelila je i na svom Facebook profilu. Mnogi drugi odmah su potvrdili njezin jednostavan trik otkrivši kako britvica stvarno radi u uklanjanju mucica.

- Radim ovo već godinama, stvarno je sjajno - komentirala je jedna korisnica. - Hvala na dijeljenju! Moji jastuci su puni mucica i nisam znala što napraviti - otkrila je druga korisnica. Dok je jedna savjetovala da treba biti pažljiv kod ‘brijanja’ odjeće jer britvica može lako napraviti rupu u materijalu.

Kako 'obrijati' odjeću pogledajte u videu:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije