Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočarala se

Organizirala je rođendansku proslavu za svoju kćer, ali nitko nije došao: 'Moj dečko bio je jedini gost'

@aaliyah_alena327
16.01.2024.
u 11:30

Njena kći bila je usamljena u kolicima u svojoj rođendanskoj odjeći na temu sirena.

Mama koja je potrošila gotovo 250 eura na hranu za rođendansku proslavu svoje kćeri otkrila je da je njezin dečko bio jedina osoba koja se pojavila. Aaliyah je dala sve od sebe za zabavu svoje djevojčice na temu sirena i naručila hrpu hrane za pozvane goste. Međutim, ona i njezina kći ostale su shrvane kada se nitko nije pojavio, piše The Sun.

Zapravo, Aaliyahin dečko je bio jedina osoba koja je došla. Dijeleći video na TikToku, Aaliyah se upitala: 'Kako reagirati kad se nitko ne pojavi na zabavi tvoje kćeri? Osim tvog dečka'. Njena kći bila je usamljena u kolicima u svojoj rođendanskoj odjeći na temu sirena.

 

@aaliyah_alena327

This is the support system i have for my daughter😂😂 Happy Birthday My lil mermaid!! Remember blood is no thicker than water 😂😂😂😂😉

♬ I love youuuuu - KING

Aaliyah je također pokazala dvoranu, koja je bila ukrašena balonima i transparentima, te stolove za koje su ljudi mogli sjediti i jesti. Što se tiče hrane, potrošila je gotovo 250 eura na ukusne specijalitet te je odlučila da to neće propasti: 'Obitelj mog dečka večeras će dobro jesti'.

Također je napisala uz video: 'Ovo je sustav podrške koji imam za svoju kćer. Sretan rođendan moja mala sirena!! Zapamti krv nije gušća od vode'. Odjeljak za komentare gotovo se odmah napunio ljudima koji su izrazili žaljene, a mnogi su otkrili vlastite slične situacije. 'Nitko se nije pojavio na proslavi mog sedmog rođendana i sjećam se toga 10 godina kasnije', napisao je jedan korisnik, 'Volio bih da nitko nikada ne prolazi kroz ovo'.

VEZANI ČLANCI: 

'Nitko se nije pojavio na proslavi drugog rođendana mog sina i nakon toga smo počeli svake godine ići na putovanja', dodao je drugi. 'Jedan od razloga zašto više nemam zabave, putovanja će uvijek biti moja želja', komentirao je treći. 'U razredu moje kćeri ima 18 učenika i samo su dva došla na njen rođendan', podijelio je četvrti.

Mama pokazala što radi s djecom kad treba vrijeme za sebe: 'Ubacim ih u kartonsku kutiju!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije