Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi ih osuđuju

Mama ima 29 godina, a njezina 'kći' 22: ‘Ne bih ništa mijenjala, ona je moja najbolja prijateljica’

TikTok
15.01.2024.
u 15:30

Mnogi misle da su njih dvije sestre

Mnoge su mame i kćeri bliske, ali teško se mogu pronaći one koje su bliske poput Savane Chapin i Tizzi. Name, Savana je šokirala TikTok otkrivši da je samo sedam godina starija od svoje 'kćeri', piše The Sun.

Zapravo, 29-godišnja Savana i 22-godišnja Tizzi redovito postaju viralne na Tiktoku zahvaljujući svojoj nevjerojatnoj sličnosti. Iako bi mnogi pomislili da su njih dvije sestre, one nisu u krvnom srodstvu. Umjesto toga, Savana je zapravo djevojkina maćeha udala se za Tizzinog 44-godišnjeg oca.

@sav_chapin yes shes my real stepdaughter! No we arent related 😅 Link in bio 🤎 #fypシ ♬ Wassup Gway - Famous Sally & YB

Njihova veza započela je kada se Savana prijavila za posao stilistice, a Tiktok zvijezda i njezin znatno stariji šef odmah su se spojili Nakon što se nedavno razveo, Chris se nadao da će pronaći novu stilisticu za svoj salon - ne novu ženu. Isto tako, Savana je tek prekinula dugogodišnju vezu i ranije je otkrila da nije bila 'zainteresirana' tako brzo pronaći nekog novog. Unatoč 16-godišnjoj razlici u godinama, par se na kraju vjenčao, a imaju i vlastitu djecu.

Razumljivo, Tizzi je bila zabrinuta zbog njihove ogromne razlike u godinama - pogotovo jer su ona i njezina maćeha bile tako blizu s godinama. "Tizzi je u početku bila jako razočarana. Znam da bih ja bila ista takva, pa nisam bila ljuta na nju", objasnila je Savana. No, tadašnja tinejdžerica nije bila jedina koja je sumnjala u vezu. Trolovi redovito napadaju Savanin Tiktok kanal, nazivajući njezinu vezu s Chrisom "jezivom" i tvrdeći da želi "klona" svoje kćeri.

VEZANI ČLANCI:

Drugi su frizerku optužili da je 'razaračica brakova', a influencerica je priznala da ima zategnut odnos s Tizzinom biološkom mamom. Odgovarajući na komentar, izjavila je: “Uglavnom ostavljamo jedna drugu na miru. Nekako funkcioniramo", dodala je. No, Savana nije dopustila trolovima da je spriječe da se zbliži s pokćerkom i ona tvrdi da su sada 'najbolje prijateljice'.

"Sada smo najbolje prijateljice, a ona je moja mala desna ruka", rekla je u prethodnom videu, a njih dvije redovito objavljuju snimke na kojima zajedno plešu na Tiktoku. A ako to nije dovoljno impresivno, imaju toliko obožavatelja da je dvojac nedavno počeo prodavati vlastitu liniju odjeće. Koristeći njihovo neobično prijateljstvo, stilistica Savana pokazala je šumskozeleni kombinezon koji je s prednje strane podebljano ispisao 'maćeha'. Dok Savana i Tizzi još uvijek dobivaju žestoke reakcije zbog svog odnosa, one su sretne i ignoriraju one koji imaju ružne komentare.

Ponosno je rekla obožavateljima na Youtubeu: "Možda je to malo neobično, ali voljeli bismo da se sve mješovite obitelji ovako dobro slažu." 

S 14 godina izgledala je kao srednjovječna žena? 'Sada imam 22 i izgledam mlađe nego prije!'

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Gustav
Gustav
20:04 15.01.2024.

Ovakav naslov može napisati samo poremećen um koji nema pojma koja je razlika između mame i balavice koja se udala sa tatom od kćeri !

DU
Deleted user
19:15 15.01.2024.

Ona joj NIJE mama!!!

MI
mikimouse12
19:05 15.01.2024.

Ja otvorio samo da nadjem kako to da je sa sedam godina rodila, a ono samo joj je maceha. Stvarno je nisko palo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije