Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajoj...

Odlučile su se urediti same kod kuće, ali brzo su požalile: Rezultati nakon farbanja kose i samotamnjenja su katastrofa

Facebook/TikTok/Twitter
03.02.2021.
u 11:30

Za neke stvari bi možda bilo bolje pričekati da se saloni otvore.

U svijetu još uvijek traju stroge mjere koje sprečavaju širenje koronavirusa, pa tako u Velikoj Britaniji saloni za uljepšavanje nisu otvoreni. Žene su se okrenule samostalnom uređivanju kod kuće kako bi prekrile izrast na kosi, imale duge nokte ili tamniji ten. Ipak, kod nekih nije sve išlo po planu i rezultati su, blago rečeno, katastrofa. Podijelile su fotografije na internetu i nasmijale mnoge.

Majka troje djece, Stacey Solomon, pokazala je kako si je sama napravila pedikuru. "Niti jedan umjetni nokat nije odgovarao veličini mog prirodnog, pa sam improvizirala. Palac je ispao užasno, zašto tako izgleda?! Ostali nokti su u redu... "

Foto: Facebook/TikTok/Twitter

Katie Price htjela se malo urediti, pa su ona i 13-godišnja kćer imale 'spa dan' kod kuće. Odlučila je potamniti kožu kremom za samotamnjenje, ali umjesto lijepe brončane boje postala je narančasta. 

Foto: Facebook/TikTok/Twitter

Isto se dogodilo i 13-godišnjakinji Keiri Domachowski koja je, kako bi postigla tamniji ten, koristila bočicu s najtamnijom nijansom. Vrlo brzo je požalila, a mnogi su je zadirkivali da izgleda kao Oompa-Loompa, lik iz filma Charlie i tvornica čokolade.

Foto: Facebook/TikTok/Twitter

Jedna mama htjela je novu boju kose, pa je za pomoć tražila sina Liama. Uzeo je aluminijsku foliju, blajh i krenuo na posao. Iako je mislio da će ispasti odlično, mama je razočarana - cijela kosa potpuno je bijela. 

Foto: Facebook/TikTok/Twitter

Kako su frizerski saloni zatvoreni, Sophie Flack morala je sama skinuti ekstenzije s kose nakon nekoliko mjeseci jer su izrasle. S obzirom na to da nema profesionalnu opremu, uzela je očev alat za popravljanje doma. "Nikada više", zaključila je.

Foto: Facebook/TikTok/Twitter

Još jedna žena odlučila se na samostalno farbanje kose, ali nije se dobro zaštitila, pa joj je cijela jedna ruka poprimila ljubičastu boju, prenosi The Sun.

Foto: Facebook/TikTok/Twitter

Ako niste vješti u depiliranju, ne radite to sami kod kuće, moglo bi biti bolno - dokazala je žena koja je sama išla depilirati nadusnicu. Na fotografiji koju je podijelila može se vidjeti kako joj je koža iznad usne potpuno crvena i iritirana. "Užasno me boli. Recite mi da nisam jedina koja je ovako nešto napravila?"

Foto: Facebook/TikTok/Twitter

U ožujku 2019. prestala je bojati kosu i sada pušta sijede, a zbog toga pravi je hit na Instagramu!

Htjela je ljepše obrve, no sada mjesecima ne izlazi iz kuće: 'Ta me žena više neće dirati'

1/2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije